Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In de nieuwsbrief van deze maand vind je mooie wandelingen over de Utrechtse Heuvelrug, door groen Zwolle en gezellig Brabant.

Doe wandelideeën op en ga lekker op stap!


Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Beklim de Utrechtse Heuvelrug

Beklim de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een schitterend en gevarieerd wandelgebied. Je kunt er heerlijk wandelen door afwisselende bossen, over heidevelden, buitenplaatsen en heuvels.

Beklim de Laarsenberg. Overzie de Utrechtse Heuvelrug vanaf uitkijktoren De Kaap of de Pyramide van Austerlitz. Struin door de Kaapse Bossen. Wandel over het rustieke Landgoed Sandenburg.

Lees meer

Brabantse gezelligheid met Charles Aerssens

Brabantse gezelligheid met Charles Aerssens

Op woensdag 19 september gaat uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig wandelen in het hart van Brabant onder de bezielende leiding van auteur Charles Aerssens. De wandeling van ongeveer 15 kilometer loopt over landgoed Huis ter Heide.

Meld je aan en geniet van een mooie wandeling, koffie met Brabants lekkers, een biertje na afloop en een exemplaar van de wandelgids Wandelen in het hart van Brabant.

Lees meer

Wandelen in Zuid-Holland

Wandelen in Zuid-Holland

Er wonen veel mensen en er is veel bedrijvigheid in Zuid-Holland. Toch blijft er voldoende ruimte over om te genieten van rust en natuur. Zuid-Holland biedt prachtige duinen, heerlijke stranden en uitgestrekte weilanden.

Wandel door de fraaie duinen van Voorne en Meijendel. Geniet van de weiden en molens in het Groene Hart. Neem het pontje naar Tiengemeten.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Maak vanuit het Friese dorp Opeinde een leuke, afwisselende wandeling rond het Friese meer De Leijen met vogeluitkijkpunten. Je loopt over talrijke schelpenpaden, graspaden en grasdijkjes.

Op de tweede helft van de route kuier je door de schattige Friese dorpen Eastermar en Rottevalle met horeca.

Lees meer

Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle

Wandelen buiten de binnenstad van Zwolle

Zwolle biedt de historische binnenstad met de stervormige stadsgracht, Sassenpoort en restanten van de stadsmuur.

Maar ook het buitengebied is schitterend, met natuurgebieden, landgoederen en IJssel, Zwarte Water en de Vecht. Zwolle heeft niet voor niets in 2017 het predicaat 'groenste stad van Europa' gekregen!

Dus maak de 15 groene wandelingen buiten de binnenstad.

Lees meer

Wat doe je tegen spierpijn?

Wat doe je tegen spierpijn?

Misschien ken je dat gevoel wel. Je stapt uit bed nadat je de vorige dag een lange wandeltocht hebt gemaakt en je benen zijn pijnlijk, stijf en stram. Je hebt spierpijn.

Wat kun je dan het doen? En misschien nog belangrijker: hoe voorkom je spierpijn? Wandel.nl en wandelaars geven tips.


Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen. Dus vul de enquête in

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl