Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina
Mooiste Groene Wissels

Mooiste Groene Wissels

In het kader van het 10-jarig bestaan van Groene Wissels konden wandelaars aangeven wat ze de mooiste Groene Wissel vinden en waarom. Wandelaars hebben hun mooiste Groene Wissels gekozen.

Lees meer

Zoveel wandelaars, zoveel meningen

Zoveel wandelaars, zoveel meningen

Haast iedereen noemde een andere Groene Wissel de mooiste. Over de kwaliteiten van Groene Wissels was veel meer overeenstemming. Allemaal waarderen ze Groene Wissels om 'de super goede routebeschrijvingen', de 'gevarieerdheid en de natuur' en de 'onbekende paadjes'.

Ook wordt genoemd dat je vanaf het station zo de natuur in kunt lopen, dat je veel onverhard kunt lopen en dat Groene Wissels lekker dichtbij zijn.

Gelukkig zijn er Groene Wissels in heel Nederland zodat er voor alle wandelaars een mooie Groene Wissel in de buurt is.

Lees meer

Waarom de mooiste?

Waarom de mooiste?

'De route is zó goed beschreven (dat vind ik van álle routes!) dat je de wandeling zonder problemen loopt. Daardoor had ik alle tijd en aandacht voor alles wat er te zien was. Prachtige gebouwen, leuke straatjes, steegjes enz.'

'Uniek in natuur en cultuur. de afwisseling van de monumentale stad en mooie natuurgebieden met zeldzaam voorkomende vogels'

'Veel  onverharde paden door een stil en afwisselend gebied.'

Enkele reacties van Groene-Wissel-fans.

Lees meer

Over Wandelzoekpagina

Groene Wissels worden exclusief gepubliceerd op Wandelzoekpagina. Hier kan de wandelaar de routebeschrijvingen gratis downloaden.

Op Wandelzoekpagina kan de wandelaar kiezen uit meer dan 5.000 gratis wandelingen, verspreid over heel Nederland. Er is voor elk wat wils en de uitgebreide  zoekmogelijkheid zorgt er voor dat wandelaars snel en makkelijk een mooie wandeling vinden.

Lees meer

Noot voor de redactie

(niet voor publicatie)

Voor vragen, beeldmateriaal of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Stefan Horn (initiatiefnemer en beheerder van Wandelzoekpagina): 023-5458921 of 06-44466164, info@wandelzoekpagina.nl

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl