Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In deze nieuwsbrief vind je heerlijke lentewandelingen, mooie bollenwandelingen, lieflijke landgoedwandelingen en de populairste Groene Wissels.

Ook deze maand biedt Wandelzoekpagina weer volop leuke wandelideeën. Dus ga weer lekker op stap!


Veel wandelplezier,
Stefan Horn

Lentewandelingen

Lentewandelingen

Het voorjaar hangt weer in de lucht. De vogels keren terug. De bloemen gaan weer bloeien. Tijd om heerlijk naar buiten te gaan.

Struin door de tuinen van West of door het Uiterwaardenpark bij Arnhem. Wandel door de groene weilanden bij Botshol, in het Westerkwartier of bij Middelburg. Geniet van de landgoederen bij Dalfsen.

Wandelzoekpagina heeft een mooie lentewandeling in elke provincie voor je geselecteerd.

Lees meer

Wandel door de bollenpracht

Wandel door de bollenpracht

Nu al bloeien de kr­okus­sen en na­r­cis­sen. Daarna volgen de hyacin­t­en. Als het voorjaar eenmaal goed op gang is wordt deze kl­e­u­ren­pracht afg­e­slot­en met de bloeien­de tulpen. Al die tijd kun je met boll­e­nwan­d­el­in­g­en ge­nie­t­en van de kl­e­u­ren­pracht van de boll­e­nvel­den.

Kies een wandeling langs de fraai gekleurde bollenvelden.

Lees meer

Wandelen in Overijssel

Wandelen in Overijssel

Van Nationaal Park De Weerribben-Wieden tot Nationaal Park Sallandse Heuvelrug biedt Overijssel veel gevarieerde natuur: van nat tot droog, van laag tot hoog. Daarnaast zijn er vele mooie landgoederen, kastelen, havezaten, boerderijen, molens en uiteraard de rijke historie van de Hanzesteden.

Je geniet gegarandeerd van heerlijke wandelingen in Overijssel.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je de mooiste wandelingen van Wandelzoekpagina altijd bij de hand. Je weet precies hoe je moet lopen en je ontvangt automatisch de meest recente versie van de wandelingen.

Ontdek het gemak van wandelen met je smartphone met WandelZapp. Probeer gratis uit, want de app en de eerste wandeling zijn gratis.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Wandel deze maand door de lentegroene weilanden bij Ilpendam. Maak deze fraaie voorjaarswandeling langs de Purmerringvaart en door het Purmerbos.

'Mooie wandeling over dijken, bos/moeras en langs mooie weilanden. Niet direct wat ik had verwacht ook al ken ik de omgeving goed. Goed gevonden, complimenten aan de routemaker!', reactie van een wandelaar.

Lees meer

Landgoedwandelingen

Landgoedwandelingen

Landgoederen en buitenplaatsen zijn een oase van rust en groen. Je kunt er heerlijk wandelen door parken en bossen, langs beken, bomen en bloemen. Geniet van de uitlopende katjes en de bloeiende stinzeplanten.

Maak een lange of kortere wandeling over landgoederen en geniet van de groene oases.

Lees meer

Wandelevenementen in de lente

Wandelevenementen in de lente

De lente is de tijd van de ontwakende natuur: de eerste bladeren aan de bomen, bloeiende bloembollen, fluitende vogels en dartelende lammetjes. Wandel door de lente tijdens één van de diverse lentetochten in de wandelagenda.

Wandel.nl geeft je een aantal tips voor mooie lentetochten.

Lees meer

Groene Wissels Top 10

Groene Wissels Top 10

De 10 populairste Groene Wissels lopen door groen en stad en variëren van kort tot lang.

Groene Wissels zijn populair omdat ze duidelijk zijn beschreven en goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer. De wandelingen lopen in heel Nederland door mooie natuurgebieden, dorpen en steden.

Bekijk de Top 10 en de populairste Groene Wissels in jouw provincie

Lees meer

Win elke maand een wandelgids

Win elke maand een wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitkiezen.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl