Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelkaartenWandelZappBuiten de binnenstad
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


In deze nieuwsbrief een gevarieerde keuze aan mooie wandelingen. Maak een wandeling langs vennen of forten, over het nieuwe Berkelpad of de Sallandse Heuvelrug of in verrassend Friesland.

Doe inspiratie op en ga lekker op stap!


Veel wandelplezier
Stefan Horn

Vennenwandelingen

Vennenwandelingen

Verscholen in het bos of op de natte heide liggen ze. Indrukwekkende vennen en verstilde vennetjes. Je vindt ze vooral in Noord-Brabant en Limburg, maar ook in Gelderland en Drenthe.

Wandelzoekpagina heeft mooie wandelingen langs fraaie vennetjes voor je uitgezocht. Geniet van de schoonheid van een ven!

Lees meer

Nieuw: Berkelpad

Nieuw: Berkelpad

Het Berkelpad is een wandeling van ruim 150 kilometer in twaalf etappes langs het relatief onbekende riviertje de Berkel. Het Berkelpad is een prettige en afwisselende wandeling en laat je kennis maken met het van oorsprong Saksische landschap van de Achterhoek en het aangrenzende Westfalen.

Je vindt alle etappes op Wandelzoekpagina en in de wandelapp WandelZapp.

Lees meer

Wandel met je smartphone

Wandel met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je altijd meer dan 1000 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Met routebeschrijvingen en offline kaarten.

De app en de eerste wandeling zijn gratis. Dus probeer WandelZapp gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer

Fortenwandelingen

Fortenwandelingen

Wandel langs de Hollandse Waterlinie of de Stelling van Amsterdam. Voel de historie. Veel forten hebben een nieuwe mmingen gekregen. Van wijnhandel tot horecagelegenheid en van camping tot museum. Een aantal zijn toegankelijk voor publiek, zeker in deze fortenmaand.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Wandelsporen Holten-Nijverdal, maak je een schitterende wandeling door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug over bijna alleen maar onverharde paden. Je beklimt de Holterberg, de Noetselerberg en de Nijverdalse Berg.

Alleen al de foto's bij deze wandeling nodigen uit om dit wandelspoor te gaan lopen.

Lees meer

Wandelen in Friesland

Wandelen in Friesland

Friesland is niet zo bekend als wandelgebied maar je kunt er volop wandelen. Fryslân biedt veel variatie: meren, dijken, oude terpdorpjes, uitgestrekte bossen en de bekendere parels: de Waddeneilanden.

Dus ga eens lekker op stap in deze mooie wandelprovincie.

Lees meer

Win een mooie wandelgids

Win een mooie wandelgids

Vul de enquête in en maak elke maand kans op een mooie wandelgids van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.

Onder de wandelaars die de enquête volledig invullen wordt elke maand een wandelgids verloot. Als jij de gelukkige bent mag je zelf een wandelgids uitzoeken.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl