Wandelzoekpagina
ContactNieuwsbriefWandelroutesWandelZapp
Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina Wandelzoekpagina


Je kunt deze maand heerlijke wandelen door prachtig gekleurde bossen en kleurrijke duinen. Gekleurde paddenstoelen bewonderen en eindigen met een goudgele rakker.

Deze nieuwsbrief staat weer vol wandelinspiratie om te genieten van een heerlijke herfst.


Veel wandelplezier,
Stefan Horn
Wandelzoekpagina

Herfstwandelingen

Herfstwandelingen

Met de mooiste herfstwandelingen kun je genieten van de prachtig kleuren van de bossen bij Lelystad, het Asserbos, de Kaapse Bossen of het Hambos. Wandel je door de kleurrijke duinen van Meijendel of over de Tankenberg.

Wandelzoekpagina heeft in elke provincie een mooie herfstwandeling voor je geselecteerd.

Geniet van de kleurrijke herfst!

Lees meer

Bierwandelingen

Bierwandelingen

Je maakt een stevige wandeling en eindigt in boscafé Merlijn. Je lest je dorst in het Hijgend Hert. Drinkt een Schuumkoppe op Texel of een Trappist in Hartje Brabant. Zo proef je de historische en hedendaagse biercultuur.

Wandelzoekpagina geeft je tips voor wandelingen die onvermijdelijk eindigen in bijzondere biercafés.

Lees meer

Wandelen met je smartphone

Wandelen met je smartphone

Met wandelapp WandelZapp heb je altijd meer dan 2500 mooie wandelingen in Nederland bij de hand. Zo vind je altijd een mooie wandeling bij je in de buurt.

De wandelingen zijn voorzien van gedetailleerde wandelkaarten en worden voortdurend bijgehouden. De app biedt offline kaarten, zodat je onderweg geen internetverbinding nodig hebt.

De app en de eerste wandeling zijn gratis. Dus probeer WandelZapp gratis uit en ontdek het gemak.

Lees meer

Wandeling van de maand

Wandeling van de maand

Met Trage Tocht Spier maak je een mooie, gevarieerde wandeling door het noordelijke deel van het Nationaal Park Dwingelderveld.

'Hele mooie wandeling van ruim 15 km met erg veel wisselende natuur zoals bosranden lang akkers en water. Een dikke aanrader', reactie van wandelaar.

Deze maand kun je routebeschrijving, kaart en track van deze wandeling gratis downloaden.

Lees meer

Herfstwandelen met NS

Herfstwandelen met NS

Okergeel en koperrood. Schitterende tinten waarmee de natuur zich in de herfst tooit. Vanuit de trein loop je zo deze mooie herfstkleuren in.

Vanaf station Den Haag Centraal loop je direct het Haagse Bos in. Vanaf station Tilburg wandel je door de kleuren van de oude Warande. Vanaf station Rheden loop je zo de Posbank op.

Wandelzoekpagina biedt je mooie, kleurige herfstwandelingen direct vanaf een treinstation.

Lees meer

Paddenstoelwandelingen

Paddenstoelwandelingen

Na een lekker regenbuitje schieten ze uit de grond. Ze vullen het bos met hun kleuren en geuren. De herfst is een mooie tijd om de paddenstoelen te bewonderen.

Je komt ze tegen op een heerlijke wandeling door 's-Gravelandse landgoederen, op de Drentse zandgronden, in de duinen van Meijendel en in de Heldense bossen.

Maak een mooie wandeling langs bijzondere paddenstoelen.

Lees meer

Werelderfgoedwandeling Planetarium

Werelderfgoedwandeling Planetarium

Vanaf station Franeker maak je een stadswandeling in en om het oud academiestadje met een ongekende hoeveelheid indrukwekkende historische monumenten. Je komt aan alle kanten ogen tekort.

Met als ster het nieuwe Werelderfgoed Planetarium van Eise Eisinga, met een compleet zonnestelsel aan het plafond van de huiskamer. 

Dit alles maakt dit een wandeling door dit Friese stadje zeer de moeite waard.

Lees meer

Voor reacties: info@wandelzoekpagina.nl