Anders langs de Maas

Anders langs de Maas
Wandelen, fietsen en struinen van Den Bosch naar Cuijk
Lengte: 70
De route 'Anders langs de Maas' is ca. 70 km lang en loopt van 's-Hertogenbosch via Oss en Ravenstein naar Cuijk. Door de aanwezigheid van NS-Stations zijn deze plaatsen uitstekende startpunten voor zowel één, twee- of driedaagse wandel- of struintochten langs mooie streken van Brabant.

Op grote delen zijn ook onverharde laarzenpaden of struinroutes uitgezet waardoor je ervoor kun kiezen om door de uiterwaarden te gaan tot aan de Maas. Deze routes zijn uitgezet als zomerroutes omdat 's winters bij of direct na hoog water, deze paden vaak niet begaanbaar zijn. De hoofdroute is gemarkeerd.

De route is te starten vanaf:
  • NS-station Oss: voor een wandeling naar Ravenstein (15 km), Grave (25 km), Cuijk (35 km) of 's-Hertogenbosch (35 km).
  • NS-station Ravenstein: voor een wandeling in westelijke richting naar Oss (15 km) of 's-Hertogenbosch (50 km) of voor een wandeling in oostelijke richting naar Grave (10 km) of Cuijk (20 km).
  • NS-station 's-Hertogenbosch: voor een wandeling naar Oss (35 km) of Cuijk (70 km).
  • NS-station Cuijk: voor een wandeling naar Ravenstein (20 km), Oss (35 km) of 's-Hertogenbosch (70 km).

In het boekje staan kaartjes van de etappes met ingetekende route en de nummers van de markeringspalen. Verder staan in het boekje informatie over de omgeving en horeca- en overnachtingsadressen. De aanlooproutes worden in het boekje beschreven. De route zelf wordt niet beschreven in het boekje.

Het boekje is niet meer verkrijgbaar.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info