Over Trage Tochten


Over ons

Trage Tochten is een initiatief van Rob Wolfs. Hij bedacht de wandelformule in samenwerking met Wandelzoekpagina. In 2017 heeft Rutger Burgers zich bij Trage Tochten aangesloten. Samen zetten wij ons in voor een betere landelijke spreiding en om de Trage Tochten nog meer bekendheid te geven.

Als team onderhouden wij de Trage Tochten door regelmatige controles in het veld en door het verwerken van reacties van wandelaars. Daarbij ondersteund door een groeiende pool van vrijwilligers. Een selectie van Trage Tochten is opgenomen in wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.


Met de makers op pad

Zo nu en dan willen we als initiatiefnemers van de Trage Tochten een georganiseerde wandeling of een workshop organiseren. Dus samen met de makers op pad, in een groep van circa 10 wandelaars. We vertellen je graag meer over de routes en over de bezienswaardigheden onderweg.

Eerder hebben wij ook een workshop 'wandelen met je smartphone' georganiseerd. Het was een informatieve en plezierige wandelbijeenkomst, voor herhaling vatbaar. Ook denken we aan een workshop 'lezen van de topografische kaart'.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info