Wadlopen

Wadlopen

de Waddenvereniging

Informatieve site van de Waddenvereniging.

InterWad - de Waddenzee op internet

InterWad is het actuele, interactieve en informatieve medium voor complete informatie over het waddengebied. Achter InterWad gaat de boeiende wereld van de wadden schuil. Met InterWad biedt de overheid gratis alle beschikbare kennis en informatie over het waddengebied aan.

Wadloopcentrum Fryslân

Wadlopen is een unieke sport, die in de prachtige waddennatuur wordt bedreven. Wadloopcentrum Fryslân is een van de pioniers op het gebied van georganiseerd wadlopen. Met meer dan 30 jaar ervaring is wadlopen met Wadloopcentrum Fryslân een fantastische manier om van het mooie waddengebied te genieten. Het aanbod van onze tochten is ruim en zeer gevarieerd. Met name voor scholen, personeelsverenigingen enz. kunnen door de week speciale tochten worden georganiseerd. Deelname is op eigen risico.
De wadloopdata voor 2002 staan online.

Wadloopcentrum Pieterburen

Informatie over wadlopen en de tochten die het wadloopcentrum organiseert.

Wadlopen met Dijkstra

Met informatie over zwerftochten (vanuit diverse plaatsen aan de kust van Groningen), Oversteek (naar Schiermonnikoog, Ameland en Simonszand), Retourtocht (Engelsmansplaat), kledingvoorschriften, mogelijkheid tot het aanmelden voor een tocht en informatie over het waddengebied.

Wadlopen met Lammer Kwant

informatie over wadlopen in kleine groepen. Wadloopzwerftochten vanuit onder meer Noordpolderzijl, Pieterburen, Wierum of vanaf Ameland en Schiermonnikoog. Een wadlooptocht kan worden uitgebreid tot een compleet verzorgde dagtocht of compleet verzorgd weekend. Voor jong en oud. Het hele jaar, zomer en winter.

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info