WandelZapp - Toelichting gebruik

WandelZapp - Toelichting gebruik

WandelZapp

WandelZapp biedt wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. Continu zullen nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt worden.

Wandelingen

Wandelingen
WandelZapp biedt een zoekmogelijkheid op afstand, plaats, provincie en bereikbaarheid met openbaar vervoer. Vul jouw voorkeur in en zie direct welke wandelingen je kunt gaan lopen.

Elke wandeling bestaat uit een routebeschrijving, een wandelkaart met ingetekende route en de positie van de wandelaar, een korte beschrijving, foto's en een navigatieknop naar het startpunt. Zo heb je alles bij de hand om direct op stap te gaan. WandelZapp toont jou ook de wandelingen in de buurt.

Gratis wandeling

Gratis wandeling

Met WandelZapp kun je gratis één wandeling naar keuze downloaden. Zoek een wandeling, download de wandeling en ga op stap.


Losse wandelingen of abonnement

Als de gratis wandeling bevalt, kun je meer wandelingen kopen of een abonnement nemen. Met een abonnement kun je een jaar lang onbeperkt wandelingen downloaden met WandelZapp.


Automatisch nieuwste versie

Bij het starten van een wandeling wordt gecontroleerd of er een nieuwe versie beschikbaar is. Als je de wandeling start voordat je op stap gaat, heb je altijd de laatste versie van de wandeling bij je.


Routebeschrijving

Klik op de volgende zin om verder te gaan. De kaart toont een pijl waar je bent. Klik op de stip rechtsboven om de pijl in het midden van het scherm te zetten.


Locatiebepaling

Geef bij de instellingen van je telefoon WandelZapp toestemming voor gebruik van de locatiebepaling. In WandelZapp staat rechtsboven in de kaart van de wandeling een rondje. Door op het rondje te klikken kun je de locatiebepaling aanzetten en verschijnt er een blauwe stip die aangeeft waar je bent.


Batterij

Laad de batterij volledig op voordat je gaat wandelen, zodat je genoeg stroom hebt. Neem eventueel een reservebatterij mee. WandelZapp springt zo zuinig mogelijk om met de batterij. Je kunt de batterij tijdens de wandeling sparen door:

  • De helderheid van het scherm te verminderen.
  • De time-out van het scherm kort te houden (bijv. 1 minuut).
  • Wi-Fi en Bluetooth uit te zetten.
  • Zoveel mogelijk apps uit te zetten (gebruik bijv. gratis app Open Advanced Task Killer hiervoor).
  • Niet te bellen of fotograferen met de smartphone.
  • WandelZapp uit te zetten tijdens pauzes.
  • Niet de hele tijd de kaart in beeld te laten staan.

WandelZapp - Toelichting gebruik

Reserve batterij

Neem voor de zekerheid een reservebatterij mee. Deze zijn eenvoudig in gebruik en beschikbaar in verschillende vormen voor alle modellen toestellen.

Bescherming smartphone

Bescherming

De smartphone is een kwetsbaar apparaat. Bescherm je smartphone met een regenbestendige of schokabsorberende hoes. Er zijn ook hoezen met ingebouwde extra batterij. Bescherm je handen tegen kou met speciale handschoenen waarmee je de smartphone kunt blijven bedienen.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info