Banninkpad

Colmschate, landgoed De Bannink

Versiedatum: 22-02-2023

Huis de AchterhoekColmschaterstraatwegHet rode huisGooikersdijkGravenwegStarinkweg, landgoed De BanninkBeukenlaanLangs het weilandBoerderij Elmerink-WijersBoerderij t GeveltjeWoning op landgoed De Bannink aan de SpitdijkErve De BanninkErve De BanninkKoetshuis De BanninkHuize De BanninkBoerderij aan de RodijkswegLandgoed De BanninkVijver bij de HuenderkolkwegBrug van architect Martin Kleine Schaars in het Hannie SchaftpadCampinkwegVijver bij het speelterreinZicht op de begraafplaatsIngang Begraafplaats ColmschateToegangshek Oude BegraafplaatsOude BegraafplaatsStaltafel van Space CowboysStation Colmschate
9 KM
Bron:

Naberpaden

Start:

station Deventer Colmschate, Deventer

Details

De wandeling voert langs Huis en Erve de Achterhoek en via de Gooikersdijk Colmschate uit. Al gauw bevind je je op landgoed De Bannink, dat sinds 1888 is doorsneden door de spoorlijn naar Almelo. Na boerderij 't Geveltje steek je het spoor over en kom je bij Huize De Bannink. Daarna loop je via het bos van het landgoed terug naar Colmschate, met de nieuwe en oude begraafplaats.

Dit is een ingekorte versie van het Bathmenpad, die is gepubliceerd in de gids 'Wandelen buiten de binnenstad van Deventer' van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. In de fraaie gids is meer achtergrondinformatie te lezen.

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Geen reacties bij deze wandeling in de afgelopen 3 maanden.

In de buurt

Toon in de buurt

Je vindt deze wandeling ook in:

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info