Den Haag - Scheveningen

Stadswandeling Den Haag Centraal of Hollands Spoor - Scheveningse strand

Versiedatum: 17-08-2016

Beachvolleystadion Strandleven ScheveningenVissershaven, ScheveningenLindoduin, ScheveningenScheveningse BosjesVredespaleisPaleis NoordeindePaleis  KneuterdijkHofvijver met BinnenhofChinatown, WagenstraatKoekamp
7 KM
Bron:

Reis je fit

Start:

station Den Haag Centraal, Den Haag

Details

Wil je een dagje Scheveningen 'doen', dan kun je met de trein aankomend op een van de Haagse stations daar natuurlijk het makkelijkst en het snelst met de tram komen. Je ziet dan niet veel van het prachtige groene Den Haag. Met deze leuke wandeling van een uurtje of twee ga je dat wel zien. Vanaf station Holland Spoor kuier je een flink stuk door het gezellige winkelcentrum en langs het Binnenhof. Vanaf station Centraal wandel je langs park Koekamp en het Malieveld. Bij de Hofvijver komen de routes samen en volgt een zeer afwisselende wandeling over het groene Lange Voorhout en daarna langs maar liefst drie paleizen: paleis Kneuterdijk, paleis Noordeinde en het zeer bijzondere Vredespaleis. Daarna kuier je dwars door de Scheveningse Bosjes naar het strand van Scheveningen. Vandaar ben je zo bij het Beachvolleybalstadion en kun je, langs tientallen supergezellige strandtenten komend, een strandwandeling maken naar het Scheveningse Kurhaus. Daar neem je de tram naar een van de Haagse NS-stations. Wandel je niet over het strand, dan mag de hond mee!

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. De versiedatum vind je bovenaan de routebeschrijving.

Wandelen met je smartphone!

Lees meer

Recente reacties

Geen reacties bij deze wandeling. Plaats als eerste een reactie.

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info