Geitenpad

Naar het hoogste punt van Arnhem

Geitenpad

Het geitenpad beginnen we rustig klimmend met de Paasberg gevolgd door een prachtige klim door de Geitenkamp naar Hoogte 80. Slechts 76 meter hoog en zeker niet het hoogste punt van Arnhem, maar de Arnhemmer ziet de dingen graag groter dan ze zijn. Daarna klimmen we via de Galgenberg (wel het hoogste punt van Arnhem) naar de Waterberg. Vanaf daar gaan we naar de Braamberg en dan over de Heselberg naar de Dalweg. Na de beklimming van de Thomas a Kempislaan gaan we via Klarenbeek, toch ook een behoorlijke kuitenbijter naar de Monnikensteeg (buitencategorie) en dan terug naar het startpunt. Aan het eind van deze wandeling heeft de wandelaar 163 hoogtemeters overwonnen. Voorwaar een hele prestatie.

Reacties op wandelingen

Fraaie groene stadswandeling

Mirjam en John Wij Wandelen, 13-03-2021

Bergwandelen in Arnhem, het kan !! Het Geitenpad is een gevarieerde en boeiende route. Onderweg is er genoeg te zien. Ook al wandel je midden in de stad, buiten de binnenstad ben je weg van de drukte. Het Geitenpad is een mooie combinatie van stad, groen, historie en bezienswaardigheden. Ik vind het een topwandeling. Niet alleen voor berggeiten!! Lees hier mijn verslag van deze leuke wandeling: https://www.wij-wandelen.nl/geitenpad-wandelen-in-arnhem/.

Correcties

Bart van der Mark, 04-06-2019

beste Josephine, Dank voor je opmerkingen. Daar waar nodig zullen we het aanpassen. We hopen natuurlijk wel dat je ondanks deze opmerkingen een leuke wandeling hebt gehad!

Enkele correcties Geitenpad

Josephine, 03-06-2019

Steeds RD (aanvullen met) Weg naar de Begraafplaatsen. Je passeert slagboom enz. Schelemseweg moet zijn Apeldoornseweg. RA moet RD zijn, smal voetpaadje ri.kerk.

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Je vindt deze wandeling in de wandelgids
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info