Groene Wissel 165: Aalten

Boekenstadje Bredevoort

Groene Wissel Aalten
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  15 km

 • Startplaats:

  Aalten

 • Startadres:

  station Aalten
  Stationsstraat 38
  7122 AT Aalten

 • Coördinaten:

  51°55’17” N   6°34’42” E

Ooit weleens een bezoek willen brengen aan het beroemde boekenstadje Bredevoort? Combineer dat dan met deze aangename, niet al te lange wandeling door het rustieke Achterhoekse coulisselandschap! Na het gezellige centrum van Aalten maakt u, onderweg genietend van de vele prachtige boerderijen, over stille landwegen en rustige asfaltwegjes, via Barlo een afwisselende wandeling naar Bredevoort en daar kunt u naar hoefte wat rondstruinen. Al dan niet beladen met boeken wandelt u langs een bos en de Keysersbeek, over landwegen en door het Aaltense centrum in ruim een uur weer naar het station.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Aalten

Jack Wildhagen, 10-06-2018

Gisteren samen met mijn vrouw deze mooie route gelopen.Het weer werkte mee ,zonnig en bijna geen wind.Fantastisch beschreven en leuke wandelpaden waar behalve een fietser geen verkeer komt.Zowel in Aalten als in Bredevoort is horeca.

Groene Wissels forever!

Bas, 01-05-2016

Afgelopen zaterdag deze mooie, maar ook leuke wandeling gelopen. Heel afwisselend en goed beschreven. Leuk stadje, dat Bredevoort. Fijn dat deze wandelserie vanaf OV punten vertrekken. Zijn we blij mee, want bij andere routes moet je vaak zoeken om op de route te komen.

Schitterend uitgezette routes

D&N K, 17-03-2015

Wij hebben de laatste weken 3 wandelroutes gelopen uit de Groene Wissels. Namelijk: de Hackfortroute, De Lochemse Bergen-route en de route Aalten/Bredevoort. We willen graag even laten weten, dat we genoten hebben van de schitterend uitgezette routes. Echt, heel bijzonder. En bovendien onze complimenten voor de beschrijvingen: ze KLOPTEN! Dat kun je niet altijd van routebeschrijvingen zeggen, maar, als dat dan wel het geval is dan veraangenaamt dat het wandelplezier. Kortom: bedankt!!

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info