Groene Wissel 83: Barneveld-Centrum

Gelderse Vallei

Groene Wissel Barneveld-Centrum
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  18 km

 • Startplaats:

  Barneveld

 • Startadres:

  station Barneveld Centrum
  Stationsplein 4
  3771 ES Barneveld

 • Coördinaten:

  52°8’24” N   5°35’20” E

Na het gezellige dorp en de bebouwing/snelweg wandelt u over een rustige asfaltweg door het kleinschalige landschap ten westen van Barneveld. Onderweg geniet u van de vele boerderijtjes en komt langs twee Boerenlandwinkels! Daarna, een Klompenpad volgend, over graspaadjes, langs weilanden, over akkers en langs houtwallen naar en door 'Het Paradijs'; een prachtig bos- heide- en vennengebied. Op de terugweg wandelt u in Barneveld over een graspad langs de Kleine Barneveldse Beek.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Aardige wandeling

Yolanda, 21-03-2017

Vrijdag deze wandeling gelopen. In het begin viel hij wat tegen maar later was hij wel leuk. Onderweg bij de kaasboerderij lekker kofffie gedronken en de prachtige kaaskelder bewonderd.

GW-Barneveld

Jaap Stoeller, 23-08-2016

Een mooie wandeling. Zeker nadat je het gezellige Barneveld hebt verlaten en de A 30 de rug hebt toegekeerd. Je gaat dan een mooi stiltegebied in wat doorloopt tot je het bord Barneveld weer hebt gepasseerd. Verhard/onverhard: 60/40. Bart en de uitzetter(s) van het Klompenpad, erg bedankt.

Reactie op Ger Lensen

Bart van der Schagt, 05-05-2016

Ger, bedankt voor je opmerkingen. Ik ga ze in de routebeschrijving verwerken. Bedoel je bij de houten brug oversteken dat je langs de andere kant van de beek verder moet gaan? En ja, stationswandelingen hebben soms het nadeel van een aan- en afloop door bebouwing. Dus kijk eerst even op het kaartje, dan zie je dat en komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info