Groene Wissel 31: Breukelen

Utrechtse Veenweiden 2

Groene Wissel Breukelen
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  18 km

 • Startplaats:

  Breukelen

 • Startadres:

  station Breukelen
  Stationsweg 89
  3621 LK Breukelen

 • Coördinaten:

  52°10’13” N   4°59’26” E

In dit symmetrische veenweidelandschap wandelt u niet alleen over lange rechte wegen (met hele mooie boerderijen!), maar ook over smalle dijkjes, lommerrijke wilgenlaantjes en over een natuurpad. U maakt met deze wandelroute kennis met het Veenweidegebied rondom de dorpjes Kockengen, Portengense Brug en de buurtschappen Noordeinde en Oud-AA.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Tijdelijke omleiding opgeheven

Bart van der Schagt, 05-12-2018

De werkzaamheden aan de grasdijk over de Galgerwaard zijn klaar. De route kan weer volgens de routebeschrijving gelopen worden.

Tijdelijke omleiding

Bart van der Schagt, 27-02-2017

Lees hieronder de reactie over de afgesloten Galgerwaard van Roelof Kotvis en volg zijn advies op. Wil de wandelaar die merkt dat die werkzaamheden zijn afgerond (en de route over die grasdijk weer gelopen kan worden) dat hier even melden? Dan hebben wandelaars na jou daar wat aan. Alvast bedankt en ook Roelof voor het melden!

Galgerwaard afgesloten

Roelof Kotvis, 27-02-2017

De Galgerwaard is op het moment vanwege werkzaamheden bij het gemaal verderop afgesloten voor alle verkeer, inclusief voetgangers. Er zit dan ook weinig anders op dan de omleiding voor fietsers ('X') te volgen: ga na het viaduct onder de snelweg bij de rotonde RD via de parallelbaan van de provinciale weg. Na circa twee kilometer bij de volgende rotonde LA en u bevindt zich weer op de route. Hoelang de werkzaamheden gaan duren staat helaas niet aangegeven.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info