Groene Wissel 113: Hollandsche Rading

Hilversums Wasmeer

Groene Wissel Hollandsche Rading
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  12 km

 • Startplaats:

  Hollandsche Rading

 • Startadres:

  station Hollandsche Rading
  Vuurse Dreef 14
  3739 KT Hollandsche Rading

 • Coördinaten:

  52°10’41” N   5°10’45” E

Een heerlijke en vooral afwisselende, niet al te lange boswandeling waarmee u langs het Hilversums Wasmeer komt. Vanuit de observatiehut daar kunt u van het rijke vogelleven genieten. Over stille bospaden wandelt u door dichte sparren- en majestueuze beukenbossen naar pannenkoekendorp Lage Vuursche. Vandaar over rustige bospaden door zeer afwisselende bostypes en langs een kleine zandverstuiving weer naar het station. Denk eraan: in Lage Vuursche kan het op een mooie zomerse dag erg druk zijn!

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Prachtige wandeling

Erna Terpstra, 03-11-2018

Vandaag met mijn vriendin deze wandeling gemaakt.Wat een mooie route, overlast van verkeer viel reuze mee. De route hebben wij in 1 keer goed gelopen alles stond duidelijk aangegeven.De kleuren waren prachtig in Lage Vuursche koffie gedronken. in 1 woord geweldig deze route. plaats ook nog wat foto's

Schoonmakers

Bart van der Schagt, 28-11-2016

Nou, die boswachters moeten nu toch echt maar eens aan de slag. Ondertussen dus goed opletten, wandelaars! Zet voor de zekerheid de gps-track op je smartphone of neem een abo op de WandelZapp wandelapp van wandelzoekpagina!

Mooie tocht

Debbie van den Nieuwendijk, 28-11-2016

De wandeling was prachtig. Twee minpuntjes: het razende verkeer hoor je en dit gaat wel irriteren. De paaltjes met nummers zijn niet te lezen, we hebben hierdoor ruim 3 km verkeerd gelopen. Maar de tocht was echt prachtig met als heerlijke verrassing: in de Lage Vuursche een pannenkoek eten. Wij gaan deze tocht beslicht nog een keer doen.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Perron Peet

Vuurse Dreef 20

3739 KT Hollandsche Rading

Restaurant De Lage Vuursche

Dorpsstraat 2

3749 AD Lage Vuursche

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info