Groene Wissel 58: Lochem

Drie Lochemse Bergen

Groene Wissel Lochem
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  17 km

 • Startplaats:

  Lochem

 • Startadres:

  station Lochem
  Stationsweg 1
  241 CT Lochem

 • Coördinaten:

  52°9’59” N   6°25’31” E

Een prachtige, bijzonder afwisselende wandeling door de heuvelachtige en bosrijke Graafschap. Over rustige lommerrijke landwegen, langs glooiende velden en door donkere bossen wandelt u over de Paasberg, de Kale Berg en de Lochemse Berg. Onderweg zult u intens genieten van de rust die dit landschap u geeft. De wandeling gaat eerst langs een beek en door het gezellige, horecarijke stadje Lochem. Halverwege loopt u door Barchem, met ook daar horeca. De 'beklimmingen' gaan geleidelijk en zijn dus niet echt zwaar! De laatste km is wat taai: een fietspad langs een drukke weg.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Pareltje!!!!!

Anko en Mien, 19-08-2017

Was een andere groene wissel tijdens onze vakantie een tegenvaller, wat was dit een pareltje!!!!!! Prachtige zandpaden tussen de vele maisvelden door, mooie bossen en enkele 'bergen'. En dan niet te vergeten het glooiend landschap, de Achterhoek op z'n mooist!!!! Een prachtige wandeling, een echte aanrader!!!!!

Drie Lochemse Bergen

Giny maassen, 08-10-2015

Prachtige tocht gelopen op 07-10-2015. De beschrijving klopt precies. Ik vind het juist leuk om ook door het dorp te lopen. Dat maakt de tocht afwisselend. Prachtige paddestoelen in het bos.

Reactie op Fred, Berkel-boulevard

Bart van der Schagt, 31-08-2015

Over die Berkel-boulevard ben ik het met je eens. Echter, veel wandelaars vinden het leuk om eerst even met het dorp/stadje waarvandaan de route vertrekt, even kennis te maken. Dit mis je bij heel veel andere routes.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Hotel-café-restaurant De Groene Jager

Ruurloseweg 2

7244 AV Barchem

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info