Groene Wissel 34: Oisterwijk

Vennen en Bossen

Groene Wissel Oisterwijk
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  14 km

 • Startplaats:

  Oisterwijk

 • Startadres:

  station Oisterwijk
  Stationsplein 1
  5061 HG Oisterwijk

 • Coördinaten:

  51°34’53” N   5°11’35” E

U wandelt eerst even door Oisterwijk en daarna langs beekjes en door landelijk gebied langs landgoed De Hondsberg naar de vele vennen die het prachtige bosgebied ten zuiden van Oisterwijk rijk is. Slingerend over de mooiste paden doet u bijna alle vennen daar aan. De terugweg gaat langs een Oisterwijkse beek en door het horecarijke centrum van dit gezellige Brabantse dorp. Op een mooie zondagmiddag kan het bij de vennen rondom boshuis Venkraai druk zijn. Dus ga dan tijdig op pad, dan bent u die drukte een beetje voor!

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Prachtige wandeling!

Klaske, 20-10-2018

Twee maanden geleden hebben we de wandelzoekpagina ontdekt.. Prachtige wandelingen en uitstekend beschreven. Ook de groene wissel Oisterwijk was weer een voltreffer.

Wat een fantastische wandeling!

T en F, 18-08-2018

Afgelopen woensdag hebben we deze wandeling vanaf station Oisterwijk gemaakt. Wat een fantastische wandeling! We hebben zo genoten en mooie foto?s gemaakt. Het is leuk om te zien dat de routemaker heeft geprobeerd om ook het laatste deel van de wandeling zo groen mogelijk te laten zijn. Veel dank daarvoor!

Reactie op Hilde Kalthoff

Bart van der Schagt, 09-04-2017

Wat jammer nou dat je het goede pad niet hebt kunnen vinden en het daarna niet meer goed ging. Misschien handig om met wandelroutes door een bosrijke omgeving de gps-track op je smartphone te zetten en in twijfelgevallen de track te raadplegen. Nog beter is het de WandelZapp van Wandelzoekpagina te gebruiken. Mochten wandelaars na jou met dat niet door jou gevonden pad ook moeite hebben, dan lees ik dat graag hier. Pas dan kan ik ermee aan de slag.

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Boshuis Venkraai

Bosweg 162

5062 SH Oisterwijk

Piet Plezier

Vennelaan 1-5

5062 SR Oisterwijk

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info