Groene Wissel 201: Oss

Groot Ganzenven en Rijsvennen

Groene Wissel Oss
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  16 km

 • Startplaats:

  Oss

 • Startadres:

  station Oss
  Spoorlaan 7
  5348 KA Oss

 • Coördinaten:

  51°46’0” N   5°32’30” E

Door de bebouwing van Oss wandelt u over voetpaden door groenstroken naar Berghem, waar u een leuke verrassing wacht: een vlonderpad dwars door een moderne woonwijk. Door de bossen Achterste- en Voorste Heide maakt u een prachtige afwisselende wandeling waarmee u grotendeels om het bijzonder fraaie Groot Ganzenven en over een prachtig slingerpad langs een nat heideveld wandelt. Langs de Rijsvennen, de St. Willibrordusput (een klein vennetje) en door de Vier Windenbossen wandelt u weer naar het station.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

GW Oss

Jaap Stoeller, 12-11-2016

Tussen punt 2 en 4 een hele mooie wandeling. Tussen de bebouwing is het wat minder. Maar ja, wat wil je ook als het station midden in de bebouwing ligt. Ik heb toch genoten van deze wandeling.

Reactie op Florian

Bart van der Schagt, 11-07-2016

Florian, helaas dat heb ik allemaal niet meer. Ik weet nog wel globaal de oude route uit mijn hoofd en kan een gps-track voor je tekenen en je mailen. Stuur even een mailtje naar het mailadres onderaan de kaart van de Groene Wissel.

Groene Wissel Oss

Florian, 11-07-2016

Beste Bart, Ik wil graag deze Groene Wissel gaan lopen, maar ik ben juist wél geïnteresseerd in het stuk door de stad. Hoe lelijk een plaats soms ook is, ik vind het altijd leuk er iets van gezien te hebben, mijn vraag is daarom: heb je voor mij nog de routebeschrijving, gps en/of kaart van de 'vorige versie' van deze wandeling?

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Restaurant 't Putje

Willibrordusweg 81

5342 LG Oss

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info