Groene Wissel 57: Ruurlo

Kasteel en Boswachterij Ruurlo

Groene Wissel Ruurlo
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  14 km

 • Startplaats:

  Ruurlo

 • Startadres:

  station Ruurlo
  Stationsstraat
  7261 AD Ruurlo

 • Coördinaten:

  52°4’55” N   6°27’1” E

Na het prachtige Kasteel Ruurlo wandelt u over rustige asfaltweggetjes naar de Boswachterij Ruurlo, alwaar u een afwisselende wandeling maakt over niet alleen mooie boswegen maar ook over menig stil kronkelpaadje en een enkel stukje langs een beek. Daarna kuiert u over rustieke land- en boswegen, langs weer een beek en door het gezellige dorpje Ruurlo naar het station. Kortom: een heerlijke bosrijke en vooral stille landelijke wandeltocht! Voor Pannenkoekenboerderij Heikamp moet u even van de route af, dat is echt de moeite waard!

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Reactie op Herman van Raalte

Bart van der Schagt, 25-08-2018

Het betreft geen foutje maar het bijplaatsen (en een verandering in de nummering) van een wandelnetwerk routepaaltje. Bedankt voor het doorgeven, de routebeschrijving is aangepast.

Foutje onder 1

Herman van Raalte, 25-08-2018

Mooie wandeling, misschien iets teveel bos, maar ja bossages groeien..... Foutje onder 1 in de vierde zi! Er staat N88 moet zijn 34. Paaltje 88 staat iets verder op waar je bij 10.1 naar rechts gaat. Herman

Wandelroute 57 Groene Wissel

Jacob caron, 02-04-2018

Wat een prachtige route is dit! Afwisselend over kleine stille asfaltweggetjes en smalle bospaadjes om vervolgens van coulisse naar coulisse te meanderen! Onze complimenten ook voor de zeer gedetailleerde (en kloppende!!) routebeschrijving. We konden echt genieten zonder steeds de juiste weg te hoeven zoeken! Dank

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Horeca

Pannenkoekenboerderij De Heikamp

Hengeloseweg 2

7261 LV Ruurlo

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info