Groene Wissel 385: Uden

Brabants Boerenland

Groene Wissel Uden
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  15 km

 • Startplaats:

  Uden

 • Startadres:

  bushalte Busstation, Uden
  Violierstraat
  Uden

 • Coördinaten:

  51°39’37” N   5°37’5” E

Na de bebouwing wandelt u over een enkele landweg en rustige binnendoor-asfaltwegjes door het kleinschalige boerenlandschap naar de bossen van De Maashorst. Voordat u daarin loopt kruist u eerst de A50 middels een breed Ecoduct; een kleine belevenis. Na de bos- en heidewandeling door natuurgebied Slabroekse Bergen kuiert u langs een enkele beek, over landwegen en smalle boerenlandwandelpaadjes naar de rand van Uden vanwaar u langs sportvelden, een kinderboerderij, een Moskee en door een park weer naar busstation loopt.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. Het versienummer vind je rechtsonder in het kaartje.

Reacties op wandelingen

Groene Wissel Uden

Ben en Maria, 22-01-2017

Vandaag deze wandeling gelopen in een ons zeer goed bekende omgeving, in het zonnetje onder een stralend blauwe lucht. Erg genoten van deze zeer afwisselende tocht, die ons toch nog kon verrassen. Ben en Maria uit Volkel 22-01-2017

.. lang leve het Brabantse (boeren)land!

S Terpstra, 13-11-2015

Al zovele jaren een 'thuis' en nog weet deze Groene Wissel me te verrassen, wauw! Een prachtige, afwisselende wandeling .. Ja, het is een aanrader alhier een frisse neus te halen en je ogen de kost te geven.

Wat een mooie tocht

Piet en Netty, 20-02-2015

Wij hebben zaterdag 7 februari de groene buswissel Uden 'het Brabants Boerenland gelopen'. Wat een mooie tocht was dat! Heel afwisselend door verschillende landschappen, we hebben er super van genoten! Ik wist niet dat het rondom Uden zo mooi is. En het begin en het eindpunt in het gezellige stadje Uden is ook zeer de moeite waard. Bij de kinderboerderij werden we vriendelijk ontvangen; een leuk rustpunt. Al met al was het een heerlijke dag, hartelijk bedankt! Van de zomer ga ik de tocht nog eens lopen, maar dan met 2 vriendinnen. Dan zal het ook vast genieten zijn.

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info