Groene Wissel 170: Wehl

Montferland

Groene Wissel Wehl
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  23 km

 • Startplaats:

  Wehl

 • Startadres:

  station Wehl
  Stationsstraat 31
  7031 BN Wehl

 • Coördinaten:

  51°57’26” N   6°12’50” E

De eerste zeven kilometer wandelt u over (doorgaans rustige) asfaltwegjes en een enkele landweg door agrarisch gebied naar de uitgestrekte bossen van het Bergherbos. Al klimmend en dalend maakt u daar een prachtige, makkelijk te volgen wandeling over niet alleen fraaie, stille boswegen maar ook over hier en daar een intiem slingerpaadje. Halverwege dit bostraject doet u even het dorpje Zeddam aan, waar u aan de koffie kunt. Na het doorklieven van dit heuvelachtige bosrijke gebied moet u toch weer wat kilometertjes asfalt wegtrappen om weer bij het station te komen.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt.

Reacties op deze wandeling

Groene Wissel Wehl

Joep, 04-05-2021

Gematigd enthousiast begin en eind van deze wandeling gaat over asfaltwegen, wat wel jammer is. Het deel van de route door Montferland is prachtig en onverhard en pittig ivm de heuvels. Routebeschrijving op gps klopt.

Een intensieve wandeling langs de flanken van en beklimmingen in het heuvelachtige Montferland en door het landgoed van het Bergherbos.

Henk Jsz ES, 18-04-2021

Zaterdag 10 april 2021 hebben we Groene Wissel 170 = Wehl gelopen. Vanuit onze uitvalsbasis Landal Stroombroek te Braamt zijn er diverse wandelingen in een korte reistijd, (de bushaltes bevinden zich voor park Landal), te bereiken. Bij de start van de wandeling valt gelijk het kasteelachtig gebouw van de Stoom ...

Prachtig gebied

Robert Priem, 21-11-2018

Op vrijdag 9 november deze prachtige wandeling gelopen. Het Montferland is een schitterend gebied om te doorkruisen, de herfstkleuren waren schitterend en het weer werkte ook nog mee. De eerste en de laatste kilometers gaan over rustige asfaltwegjes. Onverhard heeft voor ons de voorkeur maar aan de andere kant kun ...

Toon meer

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info