Groene Wissel 170: Wehl

Montferland

Groene Wissel Wehl
 • Bron:

  Groene Wissels

 • Afstand:

  23 km

 • Startplaats:

  Wehl

 • Startadres:

  station Wehl
  Stationsstraat 31
  7031 BN Wehl

 • Coördinaten:

  51°57’26” N   6°12’50” E

De eerste zeven kilometer wandelt u over (doorgaans rustige) asfaltwegjes en een enkele landweg door agrarisch gebied naar de uitgestrekte bossen van het Bergherbos. Al klimmend en dalend maakt u daar een prachtige, makkelijk te volgen wandeling over niet alleen fraaie, stille boswegen maar ook over hier en daar een intiem slingerpaadje. Halverwege dit bostraject doet u even het dorpje Zeddam aan, waar u aan de koffie kunt. Na het doorklieven van dit heuvelachtige bosrijke gebied moet u toch weer wat kilometertjes asfalt wegtrappen om weer bij het station te komen.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt.

Reacties op wandelingen

Prachtig gebied

Robert Priem, 21-11-2018

Op vrijdag 9 november deze prachtige wandeling gelopen. Het Montferland is een schitterend gebied om te doorkruisen, de herfstkleuren waren schitterend en het weer werkte ook nog mee. De eerste en de laatste kilometers gaan over rustige asfaltwegjes. Onverhard heeft voor ons de voorkeur maar aan de andere kant kun je wel even lekker doorlopen en kilometers maken. Voordat we weer terug waren was er inderdaad een leuke toegift. Wij hebben genoten, mede dankzij de sublieme aanwijzingen van de routemaker!

Reactie op Marjan Akse

Bart van der Schagt, 13-08-2017

De toegift/verrassing is na een flink stuk asfalt nog zo'n mooi stukje bos met de naam Pakslaag. En dat laatste is een woordspeling...

Toegift/Verrassing?

Marjan Akse, 13-08-2017

Samen met mijn vader de ruim 22 km lange wandeling met plezier gewandeld. De routebeschrijving is niets aan te merken dan dat wij benieuwd waren en nog steeds zijn naar de toegift/verrassing in het bosje Pakslag (dus niet Pakslaag).

Toon meer

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info