Huinerpad

Ontdek het buitengebied van Putten

Huinerpad
 • Bron:

  Klompenpaden

 • Afstand:

  14 km

 • Startplaats:

  Huinen

 • Startadres:

  verenigingsgebouw Huinen
  Huinerschoolweg 3
  3882 TJ Huinen

 • Coördinaten:

  52°13’46” N   5°36’1” E

Over essen, door weilanden, langs akkerranden, over landgoederen en boerenerven in het prachtige buitengebied van Putten.

Reacties op wandelingen

Teleurgesteld

Ruudt Woudenberg, 13-03-2018

Het begin van de wandeling is zeker de moeite waard. Het laatste deel is helaas een teleurstelling met al die megastallen. Wij vroegen ons af of het wel zo gezond is om hiertussen te lopen. En wat een vervuiling langs de wegen zeg. Zoveel blikjes en flesjes hadden wij nog nooit meegemaakt.

Absolute topper!

Arlette Boog, 27-11-2016

Dit Klompenpad staat hoog in mijn persoonlijke top 5! Een zeer afwisselende wandeling. Weiland, akkerland en bos in één van de mooiste gebieden van Nederland. En verder kom je in het weiland en op particulier terrein van alles tegen ondanks het late seizoen. Een aantal koeien (nog steeds in de wei) en verder schapen, paarden, een paar ezeltjes, lama's, eenden, ganzen, kippen, pauwen, konijnen, hertjes en zelfs een kolonie mara's... Wat heb ik genoten van deze wandeling. Compliment voor de vrijwilligers van dit Klompenpad. Straks in het voorjaar of het begin van de zomer, loop ik deze mooie wandeling zeker nog een keer.

Verharde

Fred Coumans, 08-02-2014

19 januari 2014 Deze wandeling samen met mij, een prachtige wandeling die wij zeker nog een keer gaan lopen. Heel afwisselend, jammer van het verharde gedeelte in de route, dit was iets te lang. Horeca is geen probleem voor ons want daar maken geen gebruik van

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info