Knopenrondje Weert

Rondje Natuur en Recreatiegebied de IJzeren Man

Versiedatum: 07-02-2024

6 KM
Start:

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man, Weert

Details

Hoe romantisch kan het zijn. Kabbelende beekjes in een sfeervolle bosrijke omgeving. De vele bruggetjes over de talrijke stroompjes geven de omgeving een feeëriek karakter. Ze zijn felrood en overal zichtbaar. Je zou ter plekke verliefd kunnen worden. Enigste smetje op deze wonderschone omgeving zijn de geluiden van het nabijgelegen bedrijventerrein. Nee dan hoort de wandelaar toch veel liever de vogeltjes fluiten, de kikkers kwaken of de kinderen ravotten in de vele aanwezige speelterreinen.
Natuur en Recreatiegebied de IJzeren Man bij Weert heeft geen centrale ligging, maar is het zeker waard om eens te bezoeken. Ook is er vanaf het startpunt een verhard Allemanspad: een route van ongeveer 3 kilometer. Speciaal voor mensen met een lichamelijke handicap die zo in hun rolstoel ook van de prachtige natuur kunnen genieten.
Met zijn lengte van 6 kilometer is dit een Knopenrondje dat voor eenieder te doen is. De wandelaar die deze uitdaging echter te licht vindt kan zich tijdens deze wandeling helemaal uitleven op het trimparcours met de felrode toestellen. Een extra uur op een der looptoestellen en je wandelt zo maar heel wat kilometers extra. Kortom het is hier voor iedereen genieten.

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Geen reacties bij deze wandeling. Plaats als eerste een reactie.

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info