OV-Stapper Formerhoek

Van station Vorden naar station Ruurlo

OV-Stapper Formerhoek
 • Bron:

  Wandelnet

 • Afstand:

  14 km

 • Startplaats:

  Vorden

 • Startadres:

  station Vorden
  Stationsweg
  7251 EL Vorden

 • Coördinaten:

  52°6’25” N   6°19’5” E

Deze wandeling gaat door het afwisselende Achterhoekse landschap, dat gekenmerkt wordt door een variatie van bos, weilanden, akkers, bomenlanen en boerenbedrijven. Ook passeert u een paar pareltjes, zijnde kasteel Vorden en kasteel Ruurlo.
In Kasteel Ruurlo heeft het museum MORE haar indrukwekkende Carel Willink collectie ondergebracht. (Te bezoeken, MK geldig.)

Maak gebruik van de links 'Routebeschrijving' en 'Kaart' op de website van Wandelnet. Registreren of inloggen is dan niet nodig.

Reacties op wandelingen

Trekvogelpad

Antoon, 28-11-2010

Vandaag deze prachtige wandeling gelopen met een heelijk winterse zon en dauw op de velden. Een prachtige afwisselende route die vanaf huize Vorden prima gemarkeerd is. Deze oude NS wandeling maakt deel uit van de LAW trekvogelpad. Een echte aanrader

Prachtige wandeling

Hans, 17-06-2009

Vandaag genoten van de 'Prachterhoek'; afwisselend landschap en nog steeds kloppen de aanduidingen langs de route. Bij Vorden wordt je netjes om het kasteel geleid. Over de opmerking van Jeroen: Als je de route in de beschreven richting loopt, kun je om Kranenburg te bereiken, het beste bij de Kostedeweg linksaf en spoor over rechtdoor richting torentje. Terug naar de route kan bijv. via de Eikenlaan.

Actuele openingstijden Groot Windenberg

Stefan, 09-11-2005

De informatie over Groot Windenberg is niet helemaal correct meer. Meest recente informatie is te vinden op www.grootwindenberg.nl en hieronder staan de actuele verkooptijden.

Geopend op: Dinsdag, Vrijdag 's ochtends van 10.30 - 12.00 uur 's middags van 14.00 - 15.00 uur

Toon meer

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info