OV-Stapper Veerse Wateren

Dag 1: van station Middelburg naar Veere

OV-Stapper Veerse Wateren
 • Bron:

  Wandelnet

 • Afstand:

  14 km

 • Startplaats:

  Middelburg

 • Startadres:

  station Middelburg
  Kanaalweg 22
  4337 PA Middelburg

 • Coördinaten:

  51°29’42” N   3°37’1” E

Een korte, maar verrassende tocht over Walcheren. Door het historische centrum van Middelburg komt u op het Zeeuwse platteland. Het oude stadje Veere en het Veerse Meer zijn de moeite waard. Tussen Middelburg en Veere loopt u langs de Veersche Watergang en de Botjeszeekreek, een rust- en broedgebied voor vogels. De toren van het vestingstadje Veere is al van verre zichtbaar. De tweede dag loopt u langs het Veerse meer en over oude zeedijken naar Arnemuiden. De route kan drassig zijn. Lengte: dag 1: 14 km, dag 2: 8 km. Honden: een gedeelte van de route is niet toegankelijk voor honden vanwege loslopende schapen op de dijken. Alternatief over de weg ingetekend op kaart


Reacties op wandelingen

Reactie op Ton Heeren

Stefan Horn, 10-05-2018

Ik heb de route weer toegankelijk gemaakt vanaf Wandelzoekpagina.

Routebeschrijving niet meer te vinden

Ton Heeren, 10-05-2018

De link naar etappe 2 van de OV stapper Veerse Wateren leidt naar een melding op Wandelnet dat de pagina niet gevonden kan worden. De beschrijving van etappe 1 ontbreekt al helemaal.

Aanvulling

Marcel Stroo, 26-07-2014

Hallo Frank van der Meer: Goeree-Overflakkee ligt in Zuid-Holland. Verder nog enige aanvullingen na het uitkomen van deze wandeltocht in 2005. Tussen de Brigdamseweg en Golsteinseweg wordt de route doorsneden door de nieuwe N57, waar je door middel van een fietstunnel onderdoor moet. De trein stopt tegenwoordig twee maal per uur in Arnemuiden met van hieruit een rechtstreekse verbinding met de Randstad.

Toon meer

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info