NS-wandeling door een lappendekenlandschap

Ruurlo
 • Bron:

  NS-wandelingen (oude)

 • Afstand:

  7 km

 • Startplaats:

  Ruurlo

 • Startadres:

  station Ruurlo
  Stationsstraat
  7261 AD Ruurlo

 • Coördinaten:

  52°4’55” N   6°27’1” E

Deze NS-wandeltocht door Boswachterij Ruurlo is circa 7 km lang en kan niet worden ingekort. Bijna aan het eind van de wandeling komt u langs Pannekoekenboerderij 'De Heikamp'.

Reacties op wandelingen

De tekst is zéker al 20 jaar oud en klopt niet meer

VVV Ruurlo, 23-10-2015

De tekst is gehaald uit een NS boekje van zeker 20 jaar oud en is dus zéér gedateerd! De VVV Ruurlo zit al 20 jaar niet meer in het Rabopand. De VVV Ruurlo zit aan het kerkplein 18 in Ruurlo.

Groene Buren-wandeling rondom Ruurlo

Kees van der Sijs, 31-08-2010

Zoals in juni j.l. al aangegeven, zou ik deze wandeling zeker gaan doen. Vandaag (31.08.10) dus ge- beurd. Er is geen markering, wel een routebeschrijving, die nog perfekt is, ook al is hij van 1994. Bij punt 12) toevoegen: 'bij slagboom'. TIP: Deze wandeling is slechts 7 km. Vind je dat tekort, haal dan bij het VVV/Ruurlo de brochure van de 'De Meeneroute'. Die is 10 km. en prima gemarkeerd. Zie je Ruurlo ook eens van de andere kant en loop je gelijk je dag lekker vol.

Groene Buren NS-wandeling/Ruurlo

Kees van der Sijs, 11-06-2010

Een verrassing voor mij dat deze oude NS-wandeling weer opgedoken is. Ga hem zeker lopen, ook al is het maar 7 km. Er zijn in totaal 8 'Groene Buren'-wandelingen door NS uitgegeven destijds. Inkl. Ruurlo heb ik er nu 6 in mijn bezit. Behalve Ruurlo zijn dat: De Baarnse Bossen/Baarn, Delden Parkenstad/Arnhem Zandenbos/Nunspeet Heeze Wie helpt mij aan de laatste 2?

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info