Shoptocht Rotterdam

Stadswandeling met hoog winkel- en horecagehalte

Versiedatum: 14-10-2015

WillemskadePark de Heuvel, EuromastVanaf de EuromastPark de HeuvelMarkthalKubuswoningenBinnenwegpleinBeurstraverse, koopgootLeuvehaven
7 KM
Bron:

Reis je fit

Start:

station Rotterdam Centraal (centrumzijde), Rotterdam

Details

In een wandeling door de dynamische, 'stoere' stad Rotterdam mogen de Euromast, de Erasmusbrug en de wereldberoemde Markthal natuurlijk niet ontbreken, die ga je dan ook zien. Je wandelt eerst een flink stuk over de Nieuwe Binnenweg: daar tref je talrijke leuke, bijzondere winkels waar je heel aparte spulletjes kunt kopen. Na je bezoek aan de Euromast (van bovenaf geniet je van een spectaculair uitzicht) kuier je door het prachtige Park de Heuvel (met paviljoen) naar de oude Veerhaven. Daar ben je niet ver meer van de Erasmusbrug af: je loopt over de Willemskade langs de Maas en kunt daar een overtochtje maken met een van de Waterbussen. Met het tweede deel kom je door flink wat gezellige winkelstraten met de optie de route in te korten naar CS. Stap je op de trein in station Rotterdam Blaak, dan kom je bij die beroemde Markthal met de mogelijkheid, als je nog tijd en puf hebt, daar de kubuswoningen te bezichtigen.

Laatste versie: controleer voordat je gaat wandelen even of je de laatste versie van de routebeschrijving hebt. De versiedatum vind je bovenaan de routebeschrijving.

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Geen reacties bij deze wandeling in de afgelopen 3 maanden.

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info