Teylingenpad

Ontdek het buitengebied van Kamerik

Teylingenpad
 • Bron:

  Klompenpaden

 • Afstand:

  16 km

 • Startplaats:

  Kamerik

 • Startadres:

  TOP Oortjespad
  Oortjespad
  Kamerik

 • Coördinaten:

  52°7’44” N   4°54’12” E

Wandelen door de polder, over boerenland en langs de Kamerikse Nessen. Geniet van het veenweidegebied, het boerenland en de rust. klompen aan, rugzak op en gaan.
Openbaar vervoer: buslijn 123 (halte Oortjespad) of 124 (halte Teckopseweg)
Markering: oranje markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.
Broedseizoen: De route is tijdens het broedseizoen gesloten tussen 15 maart en 15 juni.
Route verkorten/verlengen: U kunt de route op diverse manieren verkorten tot 5 of 10 km en verlengen met 2 km. Dit staat op de kaart aangegeven en is onderweg gemarkeerd.
Honden op het pad: Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de Openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.
Horeca: Kameryck, Oortjespad 3, Kamerik
Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6, Kamerik

Reacties op wandelingen

Klompenpad dat zijn naam eer aandoet

Eric Claasen, 21-07-2019

Mooie wandeling in het groene hart. Bijna helemaal over gras en slechts een paar kleine stukjes fietspad. Mooi ontworpen pad wat wel het nodige onderhoud nodig heeft. Onderweg staan vele informatiebordjes (vooral bij het extra lusje) die hun beste tijd wel gehad hebben. Sommige boeren lijken het pad niet zo fijn te vinden, het lijkt er hier en daar wel op of ze expres blokkades opwerpen en schroeven uit laten steken en van overstapjes ware hindernissen maken. De beheerder van het pad moet eens achter zijn bureautje vandaan komen en een inspectierondje lopen. De bewegwijzering is ook niet echt jofel, helemaal super is dan weer de app en website. Geen enkel probleem om de weg te vinden met de leuke app die ook de nodige wetenswaardigheden te melden heeft. Kortom: aan te bevelen.

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info