Trolleypad

Aan het lijntje

Trolleypad

De lofzang op de trolleybus mag in Arnhem natuurlijk niet ontbreken. Langs het eerste traject dat deze bus aflegde wandelen we van eindpunt Velp naar eindpunt Oosterbeek. Natuurlijk kunnen we de wandelaar gewoon de bekabeling laten volgen ware het niet dat we hier en daar een achterliggende wijk doorkruisen zoals de prachtige wijk bij de Vijverlaan in Velp, het parkje bij Insula Deï langs de Velperweg, de wijk Molenbeke en over Looierstraat waar de trolleybus voorheen doorheen reed. Daarna wandelen we langs twee wijngaarden en een 'achterommetje' in Oosterbeek naar het eindpunt van de trolleylijn bij station Oosterbeek. Natuurlijk is het verplicht om deze lijnwandeling af te sluiten met een busrit terug.

Reacties op wandelingen

Trolleypad

Arnhem, 25-02-2020

he Mirjam, leuk verslag en wat goed dat je de moeite hebt genomen om terug te wandelen naar het hoogtepunt van deze route: Cafe l'Amerique. Op de facebookpagina van Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem heb ik vorige week een bericht gedeeld over de historie van dat cafe. Fijne weetjes voor tijdens de wandeling! We kijken uit naar je volgende bezoek aan Arnhem!

Mooi rondje Urban Walking

Mirjam Klever, 24-02-2020

Het trolleypad is een originele stadswandeling in en rond Arnhem. Leuk om trolleylijn 1 te volgen, al is het soms met enige afstand. De wandeling wordt er alleen maar leuker van. Veel gezien. Hoe bijzonder is de kleine buurtwijngaard midden in de wijk Klingelberg? Lees het hele verslag op: www.wij-wandelen.nl/stadswandeling-arnhem-trolleypad/

In de buurt

Toon in de buurt

Persoonlijk Archief

Bewaar deze wandeling in je persoonlijk archief.

Bewaar wandeling
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Je vindt deze wandeling in de wandelgids
Wandelen buiten de binnenstad van Arnhem

Wandelen met je smartphone

Deze wandeling is ook beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Vertel een vriend

Tip een vriend over deze wandeling

Vertel een vriend
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info