Wandelsporen 't Harde - Nunspeet

Landgoed De Haere, Zandenbos, Waschkolk

Versiedatum: 26-01-2024

Zandverstuiving De ZoomBos bij t HardeLandgoed De HaereBij het fietspadRustpunt Dierenknooppunt De OaseWeg naar NoverosaZandverstuiving De Zoom Privé dierentuin met lamas, geiten en kamelenHeidegebied landgoed De HaereVoormalig daglonershuisje op landgoed Huis op de BergenNoorderbosZandenbosWaschkolkHeideveld ZandenbosZandenbosVoormalig landgoed Ronde HuisVen bij Ronde HuisVen bij Ronde HuisLangs ven bij Ronde Huis
16 KM
Bron:

Naberpaden

Start:

station 't Harde, \'t Harde

Details

Na een stukje buitenwijk van Nunspeet loopt deze wandeling grotendeels door het bos: landgoed De Haere met zandverstuiving De Zoom, landgoed Huis op de Bergen, Zandenbos met heideveld en de Waschkolk. Na het oversteken van de A28 loop je door een heuvelachtig gebied naar station Nunspeet. 75% onverhard!

NB Vanwege werkzaamheden rond de vennen op het voormalige landgoed Ronde Huis is er een alternatieve route beschreven van routepunt 12 tot 14. Vanaf april 2024 volgt een nieuwe routebeschrijving langs de vennen.

Wandelsporen is een serie routes van station naar station, gebaseerd op diverse wandelgidsen van Marycke Naber, zoals Wandelsporen rond Zwolle en wijde omgeving, het Geert Grootepad (uitverkocht, wel gepubliceerd op naberpaden.nl) en De mooiste landgoedwandelingen in Salland en de Achterhoek van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Daarnaast op delen van het Twentse Kapelletjespad (ook te vinden op naberpaden.nl) en op wandelingen van station naar station die Marycke heeft georganiseerd voor de Wandelpool (wandelpool.nl).

Wandelen met je smartphone!

Deze wandeling is ook
beschikbaar in WandelZapp

Lees meer

Recente reacties

Werkzaamheden Ronde Huis

Marycke Naber, 26-01-2024

De werkzaamheden duren tot ongeveer april 2024. Tot dan is er een alternatieve route beschreven

Alle reacties

In de buurt

Toon in de buurt

Gratis nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand wandelinspiratie van WandelZoekpagina


tip

Ontdek Nederland met meer dan 3000 wandelroutes

  • Op de website en in de app WandelZapp
  • Natuur-, stads- en GPS wandelingen
  • Uitgebreide routebeschrijvingen
  • GPS tracks
  • Wandelkaarten
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info