WandelZapp

Zapp en wandel

WandelZappSteeds meer mensen ontdekken het wandelen en hebben onderweg behoefte aan goede informatie op een gebruiksvriendelijke manier. Met deze app voegen we de kwaliteit van onze wandelingen samen met het gemak van een smartphone: zoek, kies en ga op stap. Geen printer, geen kaarten en geen ingewikkeld GPS-apparaat meer nodig. Zapp en wandel.

WandelZapp

WandelZapp biedt met Groene Wissels en Trage Tochten al meer dan 800 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Routes met kwaliteit

WandelZapp biedt in de eerste plaats routes-met-kwaliteit en slechts beperkt achtergrondinformatie.

WandelZapp en eerste wandeling gratis

De app is gratis. De eerste wandeling is gratis.

Daarna kun je de wandelingen via de app per stuk aanschaffen voor € 2,17 voor Android en € 1,99 voor iPhone. of je kunt de wandelingen onbeperkt downloaden via een abonnement van € 15,72 per jaar voor Android en € 12,99 per jaar voor iPhone. In beide gevallen ontvang je gratis nieuwe updates van elke aangeschafte wandeling. De app is per direct te downloaden via Google Play voor toestellen met Android en via App Store voor iPhone.