Topografische wandelkaarten - toelichting


Topografische wandelkaarten

Op Wandelzoekpagina kun je topografische kaarten afdrukken. Op de wandelkaarten is de wandelroute ingetekend.

Abonnement of losse kaarten

Je kunt de kaarten per stuk kopen, maar met een abonnement ben je voordeliger uit. Met een abonnement kun je een heel jaar lang alle topografische wandelkaarten van Wandelzoekpagina afdrukken.

PDF-bestanden

De kaarten zijn beschikbaar in PDF-formaat. Om PDF bestanden te kunnen lezen heb je het programma Acrobat Reader nodig. Dit programma kun je gratis downloaden.

.

Routebeschrijving

De wandelkaarten dienen ter ondersteuning van de routebeschrijving. Neem de routebeschrijving ook mee als je gaat wandelen.

Voor eigen gebruik

Je kunt voor eigen gebruik wandelkaarten afdrukken. Bij extreem bovengemiddeld gebruik wordt het abonnement (tijdelijk) geblokkeerd en wordt er contact met je opgenomen

Copyright

Op de wandelkaarten berust copyright van de Topografische Dienst en Wandelzoekpagina. De wandelkaarten mogen alleen voor eigen gebruik afgedrukt worden op papier en als bestand worden opgeslagen. De wandelkaarten mogen niet tegen betaling aangeboden of op andere wijze verspreid worden.

Technische gegevens

Het afdrukken van de wandelkaarten is getest met Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari en Opera op Windows 7 en 10 en met Opera op Apple. XP. Wil je weten of het afdrukken ook lukt met andere browsers of een ander besturingssysteem probeer dat dan uit met de voorbeeldkaart.

Vragen en klachten

Voor vragen en klachten kun je contact opnemen met abonneeservice@wandelzoekpagina.nl.

Bedrijfsgegevens

Wandelzoekpagina
rekeningnummer: NL21 TRIO 0320 0811 33
ten name van: Wandelzoekpagina te Haarlem
KvK Amsterdam 34143606

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info