20 x logeren & wandelen in de Ardennen

20 x logeren & wandelen in de Ardennen
auteurJulien van Remoortere, Erwin De Decker
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9789020969436

Heerlijk logeren in een charmehotel of een gezellige B&B en een of meerdere dagen wandelen zonder bagage in de omgeving. Dat zijn de ingrediŽnten van deze sfeervolle gids. Op het menu staat een welverdiende adempauze, een weekendje actief genieten.

  • Een selectie van de mooiste wandelingen en charmantste hotels en B&B's in de Ardennen.
  • Per streek worden 2 stijlvolle hotels of B&B's in verschillende prijsklasses voorgesteld: pure verwennerij. De keuze is in handen van Erwin De Decker, die een jarenlange ervaring heeft in de internationale hotelsector.
  • De adressen worden uitnodigend beschreven en voorzien van mooie sfeerbeelden. Met alle praktische info over bereikbaarheid, prijzen en de geboden faciliteiten.
  • Onmiddellijk in de buurt van het hotel stellen we 2 of 3 dagwandelingen voor die je kunt combineren tot een heerlijk wandelweekend. Voor de Ardennen werden de wandelingen uitgestippeld door specialist Julien van Remoortere, o.m. auteur van het Groot Wandelboek Ardennen.
  • Voor elke route zijn er zijn er verkortingen en uitbreidingen voorzien zodat zowel de geoefende als de 'langzame' wandelaar aan zijn trekken komt.
  • Met duidelijke wandelkaarten en sfeerbeelden langs het parcours.
Prijs: 15,95 euro

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info