20 x logeren & wandelen op pelgrimsroutes in Nederland

20 x logeren & wandelen op pelgrimsroutes in Nederland
auteurMenno Zeeman, Agnes Burema, Marja Kerst
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9789089890023

Wandelen door de natuur en je laten verrassen door de geschiedenis van bekende en onbekende bedevaartsplekken in Nederland, met aan het eind van de tocht een comfortabel onderkomen. Dat zijn de ingrediŽnten van de gids í20 x logeren & wandelen in Nederlandí van Menno Zeeman, Marja Kerst, Pim Verver en Agnes Burema.

Dit boek is vooral een wandelgids. Je vindt hier suggesties voor zowel een lekker weekendje wandelen als een leuke dagtocht. Bij de keuzes voor de wandelingen is gezocht naar interessante bedevaartsplaatsen verspreid door heel Nederland, die in een prettige wandelomgeving liggen. In aparte kaders biedt de gids daarnaast enige achtergrondinformatie over die plaatsen die je tijdens de wandeling aandoet.

Ieder hoofdstuk is op dezelfde manier opgebouwd. Het begint met een impressie van een gebied, de overnachtingsplaatsen en wandelroutes. Dan volgt een beschrijving van de uitgezochte logiesadressen, de achtergrondinformatie over de bedevaartsplaats en vervolgens een gedegen beschrijving van de twee routes met speciaal voor dit boek gemaakte kaartjes.

De wandelingen in dit boek zijn voor iedereen met een normale conditie prima te doen en vereisen geen bijzondere wandelervaring.

Prijs: 15,95 euro

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info