668 dingen doen aan het water

668 dingen doen aan het water
auteurEveline Hagenbeek
uitgeverijKosmos Uitgevers
ISBN9789021553450

Bijzondere vaartochten, adrenalineverhogende wateractiviteiten, smakelijke eetadressen, gezellige terrassen en originele overnachtingsplekken aan op of in het Nederlandse water verzameld in een compacte reisgids.

De reisgids 668 dingen doen aan het water beschrijft 668 leuke, originele uitstapjes voor alle leeftijden waarin het Nederlandse water centraal staat. Of dat nu een meer, de zee, een vijver, een beek, een rivier of kanaal is.

Doen
Relaxed, informatief en avontuurlijk. Ontspannen varen in een sloepje. Dobberen in een vreemdsoortig vaartuig zoals een klomp, waterbuggy of terrasboot. Per fluisterboot op beversafari in de Biesbosch. De zeilen hijsen van een majestueus schip. Raften, kajakken of kitesurfen in de branding van de Noordzee. Survivallen in de modder. Of kooiduiken tussen de haaien.

Eten en drinken
Van ijssalons en strandtenten tot sterrenrestaurants en alles ertussenin. Mooie terrassen, gezellige high tea-adressen, bruine scheepskroegen en smakelijke restaurants met uitzicht op onder andere de Friese meren, de Limburgse Maas en de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. Maar ook varen met een picknickmand. Of nog luxer: met een eigen kok aan boord.

Slapen
Door heel Nederland kun je slapen aan het water. Vanuit je hotel, watervilla, tent, pipowagen of knusse bed & breakfast zie je de zee of kijk je uit op een meanderende rivier. Ook op het water zijn er talloze slaapplekken: slapen op een kampeervlot, op een hotel op palen boven zee, in een cruiseschip of in een gerestaureerde scheepsaak of voormalig boterscheepje in een bruisende stad is een bijzondere ervaring.

bron: informatie van de uitgever

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info