ANWB Bed & Breakfastgids

ANWB Bed & Breakfastgids
Romantisch overnachten

uitgeverijANWB Uitgeverij

Romantische overnachtingsadresjes, van eenvoudig tot chic. In de nieuwe ANWB Bed & Breakfastgids vindt de lezer alles om een droomadres uit te kiezen. Te gast zijn in een stolpboerderij, op stand verblijven in een grachtenpand of midden in de drukte van het stadse leven staan. De nieuwe ANWB Bed & Breakfastgids is dé inspiratiebron. Nieuw in de gids zijn adressen van Nederlanders die elders in Europa een B&B runnen.

In de ANWB Bed & Breakfastgids staan ruim 1700 adressen. Er zijn 1196 B&B adressen in Nederland en 573 Nederlandse adressen in de rest van Europa. De Europese adressen, chambre d’hôtes en agriturismo’s, zijn allemaal van Nederlanders die in het buitenland een B&B runnen.

De gids is ingedeeld per land en per provincie en geeft in één oogopslag alle benodigde informatie over ligging, accommodatie en voorzieningen. Elk adres is voorzien van een foto om een goed beeld te geven van de sfeer en omgeving. Er is bovendien gebruik gemaakt van praktische symbolen, een uitgebreid register en gedetailleerde kaarten. Contactgegevens, inclusief webadres en e-mailadres, zijn aanwezig om direct te kunnen boeken.

bron: informatie van de uitgever

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info