ANWB Fiets en Wandelroutekaart

ANWB Fiets en Wandelroutekaart
uitgeverijANWB

De kaart laat alle ANWB-fietsroutes op de ene en alle ANWB-wandelroutes op de andere kant zien. Op de kaart staan de startpunten van alle 1700 eendaagse ANWB-fiets- en wandelroutes. Daarnaast geeft de kaart aan in welke ANWB-gidsen de wandelaars en fietsers terecht kunnen voor meer informatie en inspiratie over de route, de historie, bezienswaardigheden en horeca.

Voor de wandelaars
De wandelnetwerken bestaan uit Lange Afstand Wandelpaden (de zogenaamde LAWs) die van A naar B gaan en de Nationale Streekpaden, die meestal een wandelrondje binnen een aantrekkelijke streek vormen. De paden voeren over bos, heide en strand, door de polder en langs landgoederen. Samen vormen ze een netwerk van paden met een totale lengte van 8500 km.

Voor de fietsers
Fietsers zien op de andere zijde in een oogopslag alle landelijke fietsroutes (LFs) en hun lengte. Het netwerk Landelijke Fietsroutes bestaat uit 4500 km aansluitende routes, die alle delen van het land op een aantrekkelijke manier met elkaar verbinden. De kaart toont ook de bewegwijzerde ANWB Lange Fietsrondes.

De schaal van de kaart is 1:300.000, het formaat is 11,75 x 27 (gevouwen).

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info