ANWB Hotelgids Nederland

ANWB Hotelgids Nederland
Alle 2200 hotels in Nederland

uitgeverijANWB Uitgeverij
ISBN9789018021016

Op zoek naar een romantisch, kindvriendelijk of luxueus hotel? In de ANWB Hotelgids Nederland 2005 staan alle 2200 hotels van Nederland vermeld. Dit zijn zowel ANWB-erkende als niet erkende hotels. Ook zijn 400 erkende adressen in BelgiŽ en Luxemburg opgenomen.

De Hotelgids Nederland 2005 bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit een themadeel waarin een aantal bijzondere hotels is geselecteerd en beschreven. Voorbeelden van de thema's zijn: Historisch erfgoed, Verwennen, Rust en comfort, Hotels aan het Water en Wandelen en Fietsen in Limburg.

In het tweede deel van de gids zijn de hotels gerangschikt naar plaats. Per hotel wordt informatie gegeven over onder andere de prijs, het aantal kamers, de sfeer en (recreatieve) voorzieningen. In het register achterin de gids kan op hotelnaam worden gezocht en op handige kaartjes van de grote steden kunnen hotels gemakkelijk worden gevonden.

Bijzonder dit jaar is een artikel over de 120-jarige geschiedenis van de hotelerkenning, waarbij een aantal hotels uit het begin van de 20e eeuw wordt belicht. Daarnaast wordt de Hotelkampioen 2005 in deze uitgave bekendgemaakt. Dit is het hotel dat door hotelgasten is gekozen als 'beste hotel van Nederland'.

Prijs: Ä 13,95

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info