ANWB Natuurgids

ANWB Natuurgids
uitgeverijANWB Uitgeverij
ISBN901802368X

Met de ANWB Natuurgids genieten wandelaars en fietsers nóg meer van de planten en dieren die ze onderweg tegenkomen. De praktische indeling maakt snel opzoeken mogelijk in deze gids met meer dan 1000 kleurenfoto’s en beschrijvingen van flora en fauna in heel Europa.

Zoogdieren, vogels, kevers, planten en bloemen: ze zijn zo alledaags en toch weten we weinig van ze af. De ANWB Natuurgids biedt alle hulpmiddelen om de dieren en planten in de natuur te herkennen. Dankzij een uniek zoeksysteem is determineren tijdens een natuurwandeling kinderspel. Aan de hand van duidelijke kleurcodes in het boek is snel vast te stellen welk dier je pad kruist. De beschrijvingen en achtergrondinformatie over de meest voorkomende soorten in Europa helpen de natuurlijke omgeving te observeren, herkennen en beschermen.

bron: tekst van de uitgeverij

Het boek is van klein formaat, maar met zijn ruim 500 bladzijden aan de dikke en zware kant. Maar daarentegen bevat het wel omschrijvingen en foto's van zoogdieren, vogels, reptielen, amfibieën, vissen, insecten, spinnen, bomen, struiken, bloemen, kreeften, kwallen en schelpen. Als je dit boek meeneemt als je op stap gaat, dan heb je vast alle planten en dieren die je kunt tegenkomen bij je. Dat is leuk om door te bladeren. De praktijk moet leren of je wat je tegenkomt ook kunt vinden.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info