ANWB Wandelroutebox Nederland

ANWB Wandelroutebox Nederland
Met 100 wandelroutes

uitgeverijANWB en Toeractief
ISBN9789018025519

De ANWB Wandelbox Nederland bestaat uit twee onderdelen: een gids en kaartbladen. De gids geeft achtergrondinformatie en is een handig hulpmiddel bij het kiezen van een wandeling. Het kaartblad bevat de routebeschrijving, een gedetailleerde topografische kaart en alle overige informatie die nodig is om de wandeling te maken. Gids en kaartbladen samen staan garant voor optimaal wandelplezier.

Wandelroutegids
De full colour gids geeft uitgebreide informatie over alle 100 routes: uitgebreide achtergrondverhalen, uitleg over de belangrijkste bezienswaardigheden, luchtfoto’s van alle routes en talloze aanvullende foto’s.

Losse kaarten
In de wandelbox zitten de 100 wandelingen op 50 losse dubbelzijdige kaartbladen. Op de bladen staan de routebeschrijving, een gedetailleerde kaart (1:25.000) en praktische informatie voor tijdens de wandeling. Van bezienswaardigheden tot horeca en overnachtingsadressen. De losse bladen vormen daarmee een gemakkelijke minigids voor onderweg.

GPS-tracks
Later dit jaar komen ook de GPS-tracks die bij de routes horen gratis beschikbaar op internet. Zo kunt u de routes ook met uw gps-apparaat in de hand lopen.

Toeractief
De wandelingen uit de Wandelroutebox zijn nog niet eerder in boekvorm verschenen. Ze zijn ontwikkeld door de redacteuren van Toeractief, hét wandel- en fietsmagazine van de ANWB. Toeractief is een combinatie van een magazine en een routeboekje met eigen wandel- en fietsroutes, reportages, tests en wandel- en fietsnieuws. Toeractief verschijnt zes keer per jaar.

Verkrijgbaarheid
De Wandelroutebox is verkrijgbaar bij de ANWB en bij de boekhandel voor € 34,95. ANWB-leden betalen bij de ANWB slechts € 32,50!

bron: achterflaptekst van het boek en de site van de ANWB

Een schitterende uitgave met fraaie kaarten en uitgebreide informatie.
De wandelingen variëren van 5 t/m 18 km en liggen gelijkmatig verspreid over heel Nederland.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info