Belgische Ardennen

Belgische ArdennenWat & Hoe wandelgids

uitgeverijKosmos - Z&K
ISBN9021541815

Wie de stad af en toe inruilt voor bos en platteland, zal versteld staan van de stilte die je in Nederland en België nog op zoveel plaatsen vindt. En wil je zeker weten dat je wandeling niet voortijdig stukloopt op een snelweg of spoorwegovergang, neem dan een van de nieuwe Wat & Hoe wandelgidsen mee.

Neerlands nieuwste vrijetijdsbesteding heet wandelen, aldus het CBS. En dat is niet vreemd als je bedenkt dat mensen steeds minder vrije tijd hebben, terwijl de behoefte aan rust toeneemt. Het eigen buurtje is echter zo verkend en daarom gaat Nederland en masse op zoek naar nieuwe plekjes en dus naar tipr en ideeën.

Met drieëntwintig lijn- en rondwandelingen per editie staan de nieuwste Wat & Hoe gidsen vol van ideeën. Elke wandeling begint met een beschrijving van de omgeving en praktische informatie over afstand, percentage verhard/onverhard, markering, startpunt en parkeermogelijkheden. Die informatie wordt gevolgd door de routebeschrijving (5 tot 15 km) en de bezienswaardigheden onderweg. In een habdig kaartje lees je alles over de begaanbaarheid, het meenemen van honden en eventuele horeca op de route.

De wandelgids Belgische Ardennen bevat de volgende routes: Plateau de Herve, Bois de Fraipont, Chapelle du Vieux Bon Dieu, Tour de Belvédères, Croix de Septroux, Rochers de Sy, Menhirs en Dolmens, Hotton Panoramique, La Roche-enArdenne, Le Hérou, Souverain Bra, Fond de Coyé, Les Gueules, Salmchâteau, Ourtal, Tour Leroux, Cascade de Coo, Fagne de Malchamps, Chapelle de Livremont, Hautes Fagnes, Pont de Belleheid, Wesertalsperre en Hertogenwald.
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info