Bergwandelen in Vlaanderen

Bergwandelen in Vlaanderen
De mmooiste panoramawandelingen

auteurMicha√ęl Cassaert, Elena Schutjes
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9789020987218

In het biljartvlakke Vlaanderen lijkt elke heuvel wel een berg... Toch laat deze gids je van de ene verrassing in de andere vallen. Auteur MichaŽl Cassaert leidt je naar de mooiste uitzichtpunten van Vlaanderen. In elke wandeling is het hoogtepunt - letterlijk - de heuveltop vanwaar je steevast geniet van een prachtig, weids panorama. De uitnodigende beelden van Elena Schutjes geven aan wat er onderweg te beleven valt.

- Van de Limburgse terrils tot de West-Vlaamse kustduinen, van de Hagelandse ijzerzandsteenbergen tot het Voerense terrassenlandschap, van de Kemmelberg over de Koppenberg naar de Oudberg... In elke wandeling is het hoogtepunt - letterlijk - de heuveltop vanwaar je steevast geniet van een prachtig en weids panorama.
- Talrijke uitnodigende foto's geven aan wat er onderweg te beleven valt.
- Het landscape-formaat van het boek doet de beelden beter tot hun recht komen. Een unieke gids die een stapje verder gaat.
- Vernieuwend is de zintuiglijke benadering van het 'berggevoel': wat zie je, ruik je, voel je, hoor je onderweg?
- In een aantal handige kaderteksten krijg je een 'identiteitskaart van de berg', handige tips voor een natje en een droogje onderweg, de gps-coŲrdinaten van de bezienswaardigheden en een schematische doorsnede van de panoramawandeling.
- Alle parcours zijn lusvormig en haalbaar voor het hele gezin. De gemiddelde afstand is 10 km en bij moeilijker tochten is een verkorting voorzien.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info