Bijlmerlicious!

Bijlmerlicious!
Wandelen in Amsterdam Zuidoost

auteurH. Mooren
uitgeverijBuijten en Schipperheijn
ISBN9058812391

Waar kun je de twa twa en de pikolet horen zingen? Wat zit er in de verzegelde kisten van 'Monument voor de stad Amsterdam'? En: hoe smaakt saoto-soep nu eigenlijk en waar koop je de beste roti's?

Deze gids bevat zes wandelroutes van 1 tot 2,5 uur. Je maakt kennis met een bonte verscheidenheid aan culturen, struint door verrassend natuurgebied en smult van de meest wonderlijke gerechten. Kortom: Zuidoost is Bijlmerlicious

Deze wandelgids vertelt je alles over de groenste, kleurrijkste, gezelligste en smakelijkste plek van Nederland: Amsterdam Zuidoost. De bewoners met hun verschillende culturele achtergronden maken dit stukje Amsterdam tot een bruisende omgeving, waar altijd wat te doen is: het Kwakoe Festival, de vogelzangwedstrijden, de exotische markten, picknicks aan de Gaasperplas, kunt kijken in de plintateliers... In de Bijlmermeer wandel je nu tussen de roemruchte hoogbouw gecombineerd met nieuwe laagbouwwijken. Maar niet zonder ook een stukje historie mee te pakken in het 'Bijlmermuseum'.

bron: achterflaptekst van het boek

84 pagina's
prijs: 9,50 euro

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info