Capitool Reisgids Noord & Midden Limburg

Capitool Reisgids Noord & Midden Limburg
auteurJan Leemans
uitgeverijUitgeverij Van Reemst
ISBN9041026754

Noord- en Midden-Limburg zijn al tientallen jaren een geliefde vakantiebestemming. Toeristen worden gastvrij en professioneel ontvangen en kunnen kiezen uit een rijk arsenaal aan activiteiten en ervaringen. Een regio met veel bijzondere natuur, een historie die nog overal is terug te vinden en een uitgebreid arsenaal recreatieve voorzieningen. Het enige dat eigenlijk nog ontbrak, was een Capitool Reisgids. Maar ook daarin wordt nu voorzien.

Capitool Reisgids Noord- & Midden Limburg schetst in meer dan 200 pagina's historie, cultuur, achtergronden en accommodaties van de regio's Maasduinen, Maasplassen, De Peel en Land van Weert, aangevuld met extra hoofdstukken met praktische tips voor de reiziger en nuttige adressen. Zo zet Capitool deze aantrekkelijke toeristische regio definitief op de kaart.

Geļnspireerd door en met medewerking van de Kamer van Koophandel Noord- en Midden-Limburg werkte een team van auteurs, redacteuren, fotografen, illustratoren, cartografen en grafisch ontwerpers al sinds 2004 aan de realisering van dit project. Het unieke Capitool-concept, waarin visuele uitbundigheid samengaat met compacte, complete en gezaghebbende informatie, staat garant voor een gids die recht doet aan de diversiteit in natuur en de rijkdom aan cultureel erfgoed die deze regio kenmerken. Honderden speciaal voor deze gids gemaakte foto's, opengewerkte tekeningen en driedimensionale plattegronden maken de gids tot een feest in het gebruik; voor, tijdens en na het verblijf.

De ultieme gids voor Bourgondisch Noord- & Midden-Limburg

bron: persbericht van de uitgever

Aantal pagina's: 224
Prijs € 22,90

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info