Capitool Reisgids Zeeland

Capitool Reisgids Zeeland
Zeeland zien en beleven

auteurBartho Hendriksen
uitgeverijUnieboek B.V.
ISBN9041026738

Zeeland zou misschien beter de Zeelanden kunnen heten. Van oudsher hebben de eilanden heel eigen karakters. Hun landschappen verschillen nog sterker dan de dialecten en de gebruiken van de bewoners. Wat ze gemeen hebben is dat ze gezegend zijn met het grootste aantal zonuren van Nederland en natuurlijk dat zee, strand en duinen met alle recreatiemogelijkheden van dien nooit ver zijn. Schilderachtige dorpjes, monumentale stadjes, afwisselende natuur, verrassende musea en een gastvrij onthaal zijn overal te vinden. En vanaf elk eiland binnen bereik zijn de machtige Deltawerken die iedere Nederlander eens in zijn leven gezien zou moeten hebben.

Deze veelzijdige provincie is nu vastgelegd in de schitterende Capitool Reisgids Zeeland. Honderden speciaal voor deze uitgave gemaakte kleurenfoto's, opengewerkte tekeningen en driedimensionale plattegronden vormen de visuele ruggengraat waaromheen de gezaghebbende informatie compact is gerangschikt.

Bezienswaardigheden, natuur, cultuur, toeristische trekpleisters en relatief onbekende juweeltjes worden beschreven en getoond op de aangename, visueel uitbundige manier waarop Capitool patent heeft. Aparte hoofdstukken met praktische informatie, tips en accommodaties, zorgen voor een probleemloos verloop van de vakantie in het waterrijke Zeeuwse land.

Watersporters, rustzoekers, recreanten, natuur- en cultuurliefhebbers; Zeeland is voor hen allemaal de ideale vakantiebestemming. Deze Capitool Reisgids zorgt ervoor dat ze niets missen.

Aantal pagina's: 208
Prijs Ç 22,90

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info