Chakrawandelingen

Chakrawandelingen
De natuur als spiegel

auteurTilly Dinger
ISBN9789069638386

Wandelen en spiritualiteit gaan in dit boek hand in hand. Tilly Dinger geeft in haar boek talloze oefeningen en tips hoe je al wandelend de veelzijdigheid an het mysterie van de natuur intenser kunt ervaren en de lichaamsenergie in balans kunt brengen. Alle wandelingen zjin gekoppeld aan een van de zeven chakra's.

‘Chakrawandelingen’ is een originele loot aan de stam van chakraboeken. De chakra’s bieden een bijzonder en subtiel wegennet om de wondere wereld van de natuur naderbij te brengen. Met hun talloze facetten vormen zij het uitgangspunt en de leidraad van de wandelingen die Tilly Dinger in haar boek beschrijft.

De in de wandelingen vervlochten oefeningen stimuleren en verfijnen de waarneming en kunnen de lichaamsenergie ondersteunen, opwekken of in balans brengen. ‘Chakrawandelingen’ is een stimulerende ontdekkingsreis door onze kostbare natuur en een inspiratiebron voor een bezielende innerlijke route.

Tilly Dinger studeerde Spaans en fonetiek aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is co-auteur van het standaardwerk ‘Expressiever en gemakkelijker spreken’. Ze woont in Amsterdam en is logopedist.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteer
functionele cookies

Meer info