De 50 beste wandelingen in Nederland

De 50 beste wandelingen in Nederland
uitgeverijKosmos Reisgidsen
ISBN9789021581873

Frisse lucht inademen, de vrije natuur ontdekken, plekken bezoeken waar je nooit geweest bent: voor veel mensen is wandelen dé manier om eens lekker te ontsnappen aan de drukte van alledag. na het succes van de eerste Wat & Hoe-wandelbox met de 50 allermooiste wandelingen in Nederland, verschijnt nu deze vernieuwde versie van de wandelbox. Voor deze editie zijn acht nieuwe, exclusieve wandelingen uitgezet. De wandeltochten zijn samen verpakt in een bewaarcassette, waar je eenvoudig een wandeling kunt uithalen om mee te nemen als je gaat wandelen. Alle informatie die tijdens de wandeling van belang is, staat beschreven op het uitneembare vel.

Waarom is wandelen een van de populairste vrijetijdsbestedingen in Nederland? Natuurlijk omdat wandelen ontspant, maar misschien nog wel meer omdat er zelfs in het kleine Nederland nog veel te ontdekken valt. hoe afwisselend Nederland is ervaar je als je 'De 50 beste wandelingen in Nederland' openslaat: een verzameling van wandelingen uit de reeks Wat & Hoe-wandelgidsen.

De uitneembare beschrijvingen zijn voorzien van een duidelijke routekaart en praktische informatie voor de wandelaar, wat je van tevoren moet weten en hoe je er komt, maar ook hoe het terrein eruitziet en welke horeca je onderweg kunt verwachten.

Prijs: 24,95 euro

Bron: persbericht van de uitgeverij
Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info