Een dagje wandelen in Duitsland

Een dagje wandelen in Duitsland
13 wandelingen vlakbij Nederland

auteurElio Pelzers en Henk Filippo
uitgeverijGegarandeerd Onregelmatig
ISBN9789078641247

Bestel dit boek

Duitsland. Het lijkt zo ver weg. De bezitter van deze gids zal daar snel anders over denken, want Duitsland begint gewoon vlak na de grens. Duitsland waar men bier met een hoofdletter schrijft. Waar je 's middags gewoon een warme maaltijd met worst en sauerkraut kunt bestellen. Duitsland, waar je nog echt in een woud kunt verdwalen (en door een wolf kunt worden >verslonden) als je niet zo'n gids als deze bij je hebt.

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig zet met deze wandelgids haar eerste stappen over de Duitse grens, maar blijft op minder dan een paar uur reizen van het Nederlandse nest. Leuk voor een dagje buitenland zonder Heimwee te hoeven krijgen.

Elio Pelzers (1959) werkt als freelance reisjournalist en als communicatie-adviseur en fondsenwerver bij het Gelders Archief. Hij schrijft regelmatig reisgidsen en -artikelen over noordelijke landen, Duitsland, de Alpenlanden en Nederland. Hij werkte onder meer voor de Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Zie ook www.eliopelzers.nl.

Henk Filippo (1960) volgde een studie Fysische Geografie, werkt afwisselend als reisleider, outdoorjournalist, schrijver, redacteur en projectcoŲrdinator. Als auteur/redacteur heeft hij voor diverse uitgevers gewerkt aan een groot aantal publicaties op het gebied van toerisme en recreatie. Hij schreef reisgidsen en wandelgidsen over Noorwegen, Noord- ScandinaviŽ, Finland, Italiaanse Alpen, Apennijnen, Franse Alpen, Gardameer, Zwarte Woud, Chili en PatagoniŽ. Zie ook www.henkfilippo.nl.Voorbeeldhoofdstuk Een dagje wandelen in Duitsland

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info