Groot Wandelboek Ardennen

Groot Wandelboek Ardennen
Het standaardwerk met 75 lusvormige tochten

auteurJulien van Remoortere
uitgeverijUitgeverij Lannoo
ISBN9789020992724

Het Groot Wandelboek Ardennen is uitgegroeid tot een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor ruim 550 km wandelplezier.

Centrale thema's in deze Ardennengids zijn het uitbundige natuurschoon en de rustige dorpjes en gehuchten. Met dit wandelboek in de hand loop je niet voorbij aan de talrijke, vaak onopvallende, bezienswaardigheden onderweg. Aangezien de auteur constant op zoek is naar nieuwe wondermooie plekjes en interessante paadjes, werden een aantal tochten opzettelijk naar dergelijke 'nieuwe vondsten' omgeleid.
Elke wandeling is uitgetekend op een overzichtelijke kaart en bij iedere tocht hoort een uitgebreide blok praktische informatie. Hierdoor wordt deze gids een gouden leidraad, voor vooraf en onderweg!

Julien van Remoortere stapte - door de jaren heen - 20.000 km af ten zuiden van de valleien van Samber en Maas. Smalle paadjes, kronkelende riviertjes, diepe wouden en afgelegen dorpjes brengt hij samen in de heerlijkste wandelparcours. Van Remoorteres werk wordt ondertussen voortgezet door Danny, Koen en Liesbeth Van den Bussche (zijn kinderen en kleinkinderen). Zij zorgden voor de actualisatie en de veldcontrole van alle routes voor deze gids.

Deel deze pagina

facebook twitter pinterest instagram

Wandelzoekpagina maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren
Accepteren

Meer info